Keynes Club kantoorruimte

Hogehilweg 8

Amsterdam

€ 200,-/m²


Hogehilweg 8
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf 59 m²
Parkeerplaatsen € 1.950,- per jaar
Huurprijs € 200,-/m²

Kantoorruimte in de Keynes Club Amsterdam

Keynes Club in Amsterdam Zuidoost. Keynes Club behoort tot één van de Merin boetiekkantoren en is een plek waar je met plezier naar je werk gaat. Bij Keynes Club kunt u kantoorruimte huren, vergaderen, sporten, een broodje eten en heerlijke koffie drinken. We hebben alle ruimte om hard te werken, maar ook om te ontspannen! Er is tafelvoetbal, een tafeltennistafel, een fitnessruimte, een zeer comfortabele bank, een grote leestafel, een restaurant, vergaderruimte en natuurlijk kantoorruimte in verschillende afmetingen.

Kijk op de website van Keynes Club voor meer informatie en een impressie van het gebouw.

Beschikbaarheid kantoorruimte

Op dit moment is de beschikbaarheid op aanvraag. Neem contact op met Merin via aanvraag@merin.nl voor de actuele beschikbaarheid.

Merin boetiekkantoren

Merin boetiekkantoren zijn werkplekken waar je met plezier naar je werk gaat. Onze boetiekkantoren zijn comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. Elke locatie is anders net als dat elke organisatie anders is. Daarom geven wij iedere keer een nieuwe en unieke invulling aan onze gebouwen: die noemen wij de Merin boetiek stijl. Boetiekkantoren zijn zo ingericht dat je in beweging komt, je mensen ontmoet en je geïnspireerd raakt.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in ons inspiratieboek.


  • Restaurant
  • Luxe vergaderfaciliteiten
  • Fitness ruimte
  • Eigen parkeerterrein
  • Uitstekende ligging

Kaart

Bereikbaarheid

De Keynes Club is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto bent u zo op de A2 en A9. Station Bijlmer Arena ligt op loopafstand van Keyness Club. Verder zijn de metro (Bullewijk) en de bushaltes dichtbij.

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman - Client Relationship Manager

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl