spica_header

Spicalaan 1-59

Hoofddorp

4.252 m²

€ 175,-/m²


Spicalaan 1-59
Hoofddorp

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 4.252 m²
Vanaf 57 m²
Parkeerplaatsen € 1250 per jaar
Huurprijs € 175,-/m²

Comfortabel werken aan de Spicalaan 1-59 te Hoofddorp

Het gebouw is circa 11.209 m² groot. Het bestaat uit twee vleugels en een middenstuk. In totaal heeft het vijf verdiepingen. Spicalaan 1 staat op kantorenpark Beukenhorst-Oost, naast Park 20l20. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling met een opvallende eigen identiteit.

Door de ligging nabij Amsterdam Schiphol Airport, heeft de regio Haarlemmermeer en de kantorenparken Beukenhorst-Oost in Hoofddorp een internationale aantrekkingskracht. In de directe omgeving bevinden zich diverse faciliteiten zoals lunchgelegenheden, hotels en restaurants.

Beschikbaarheid

Voor de verhuur is momenteel 4.252 m² vvo direct beschikbaar verdeeld over 4 verdiepingen. Wij bieden ruimte aan vanaf 57 m² en beschikken ook over grote vloeren van meer dan 1.200 m². Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met aanvraag@merin.nl of door te bellen naar 088 762 02 76.

Parkeren
De parkeernorm is 1:45. Parkeren is mogelijk in de beveiligde ondergelegen parkeergarage van het gebouw.

Naast de Spicalaan 1-59 bieden wij in Hoofddorp ook 411 m² aan in ons boetiek kantoor aan de Polarisavenue 130-150.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Vergaderruimtes
  • Parkeerfaciliteiten

Bereikbaarheid

Kantorenpark Beukenhorst-Oost is uitstekend te bereiken door de directe nabijheid van de Rijksweg A4 (Amsterdam- Schiphol-Den Haag-Rotterdam) de A9 (Alkmaar) en de A5 (Haarlem). De luchthaven Schiphol ligt op enkele autominuten afstand.

NS-station Hoofddorp is op steenworp afstand en de locatie is zeer goed toegankelijk met de bus. Een halte van traject R-Net, een zeer snelle exclusieve busverbinding van Haarlem via Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam, bevindt zich op loopafstand. Schiphol is slechts een halte verwijderd van NS-station Hoofddorp

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman - Client Relationship Manager

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl