HERT meander 901 Arnhem kantoorruimte

Meander 901

Arnhem

5.162 m²

€ 125,-/m²


Meander 901
Arnhem

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 5.162 m²
Vanaf 111 m²
Parkeerplaatsen €600- per jaar
Huurprijs € 125,-/m²

Kantoorruimte in Arnhem met mogelijkheden

Een full service kantoor of liever alles zelf regelen? Het kan allemaal in het kantoorgebouw HERT aan de Meander 901 in Arnhem. Het gebouw staat op bedrijvenpark IJsseloord 2 aan de rand van het Velperbroek circuit. Op de gevel hangt een groot scherm waar bedrijven in het gebouw zich kunnen presenteren, welke zichtbaar is vanaf de A12.

Boetiekkantoor HERT

Het boetiekkantoor HERT heeft een frisse nieuwe uitstraling, met natuurlijke materialen en tinten. Op de begane grond bevinden zich een receptie/koffiebar, restaurant, vergaderruimtes en verschillende loungeplekken. Met een groot parkeerterrein en goede bereikbaarheid zijn huurders van alle gemakken voorzien.

Smart Office HERT

In HERT zijn moderne en hoogwaardige kant-en-klare kantoorunits van Smart Office beschikbaar op de tweede verdieping. Smart Office is de perfecte plek om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het kantoorgebouw zijn gevestigd.

Smart Office huurders kunnen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. De kantoorunits zijn al beschikbaar vanaf 2 werkplekken. Neem snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie.

Beschikbaarheid

In HERT kan Merin in totaal 5162 m² aanbieden, verspreid over zes verdiepingen bestaande uit meerdere vleugels. De beschikbare ruimtes variëren in grootte van 115 m² tot 764 m. Ook kan bijvoorbeeld een hele verdieping worden aangeboden van in totaal 1872 m².

Neem voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Warm ontvangst bij de receptie/koffiebar
  • Smart Office kant-en-klare werkplekken
  • Ruime vloeren, flexibel in te delen
  • Loungeplekken
  • Vergaderfaciliteiten
  • Restaurant

Kaart

Bereikbaarheid

Dankzij de ligging aan het Velperbroekcircuit met aansluitingen op de A12, de A50, de A348 en de A325 is Hert uitstekend bereikbaar.
Door frequente verbindingen met het NS station van Arnhem is Hert ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Uw contactpersoon

Bas van Esterik - Client Relationship Manager

Bas van Esterik

Client Relationship Manager


aanvraag@merin.nl