Noorderpoort 9 Venlo kantoorruimte

Noorderpoort 9

Venlo

1.264 m²

€ 120,-/m²


Noorderpoort 9
Venlo

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.264 m²
Vanaf 40 m²
Parkeerplaatsen €450,- per jaar
Huurprijs € 120,-/m²

Kantoorruimte Noorderpoort Venlo

Noorderpoort 9 is een representatief Merin kantoor­gebouw met een recent vernieuwde entree. Het ligt op het moderne bedrijvenpark Noorderpoort, een zeer populaire huisvestingslocatie voor bedrijven in de regio Venlo.

Op het park zijn onder andere bekende organisaties gevestigd als Tempo Team, RSM, TRIAS, Voor de Zaak, Van der Valk Hotels & Restaurants en Rabobank.

Smart Office Noorderpoort

Op de begane grond heeft Merin kleine kant-en-klare Smart Office kantoorunits ontwikkeld, die te huur zijn voor een all-in huurprijs vanaf € 540,- waarbij de servicekosten, wifi, koffie/thee en gebruik van de vergaderruimte zijn inbegrepen. Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken.

Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten je contract samen.

Beschikbaarheid

Op dit moment kan Merin ruim 1000 m² aanbieden in het kantoorgebouw aan de Noorderpoort 9. Op de eerste verdieping is circa 750 m² beschikbaar en op de tweede verdieping 500 m².
Neem contact op met Merin voor de actuele beschikbaarheid via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276.

Laat je inspireren 

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Goed bereikbaar
  • Moderne entree
  • Privé parkeerterrein
  • Smart Office kant-en-klare units

Kaart

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt vlakbij de A67 (Duisburg-Eindhoven) en is ook vanuit het centrum van Venlo goed te bereiken. Op 1 minuut loopafstand ligt een bushalte. Vanaf hier is het bus- en treinstation van Venlo in 10 minuten te bereiken.

Uw contactpersoon

Bas van Esterik - Client Relationship Manager

Bas van Esterik

Client Relationship Manager


aanvraag@merin.nl