Olof Palmestraat 12-18 kantoorruimte Delft

Olof Palmestraat 12-18

Delft

399 m²

€ 145,-/m²


Olof Palmestraat 12-18
Delft

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 399 m²
Vanaf 30 m²
Parkeerplaatsen € 600 per jaar
Huurprijs € 145,-/m²

Zichtlocatie aan de A13

Het kantoorgebouw aan de Olof Palmestraat 12-18 (de Delftse Hout I) ligt in de groene omgeving van natuurgebied De Delftse Hout. Vanwege de ligging direct aan de A13 passeren hier dagelijks vele duizenden automobilisten. Voor organisaties die gezien willen worden biedt deze locatie daarom vele mogelijkheden. Het gebouw heeft bovendien een representatieve uitstraling beschikt over een eigen parkeerterrein.

Smart Office

Aan de Olof Palmestraat zijn turnkey kantoorunits van Smart Office beschikbaar op de tweede verdieping. De kant-en-klare kantoorunits met prijzen vanaf € 605,- per maand hebben een hoog opleverniveau en variëren in grootte van 2 tot 14 werkplekken. De gedeelde faciliteiten bestaan uit een vergaderruimte en pantry, verschillende overlegplekken en gezellige zithoeken. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Bereikbaarheid

Dankzij de ligging direct aan de A13 zijn deze gebouwen uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Het NS station Delft is binnen tien minuten te bereiken met buslijn 64.

Beschikbaarheid

Momenteel is er aan de Olof Palmestraat 12-18 in totaal 399 m² kantoorruimte beschikbaar op de derde verdieping. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276.
Daarnaast is er in de Delftse Hout II, aan de Olof Palmestraat 20-26 tevens kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de actuele beschikbaarheid hier.


  • Kant-en-klare kantoorunits
  • Goed zichtbaar
  • Goed bereikbaar
  • Eigen parkeerterrein

Kaart

Bereikbaarheid

Dankzij de ligging direct aan de A13 zijn deze gebouwen uitstekend bereikbaar voor automobilisten. NS station Delft is met bus 64 binnen tien minuten bereikt.

Uw contactpersoon

Sander Burghoorn - Relationship Manager Rijnmond - Merin

Sander Burghoorn

Client Relationship Manager Rotterdam


aanvraag@merin.nl