Olympus kantoorruimte Hilversum restaurant 2019

Olympia 1

Hilversum

3.800 m²

€ 135,-/m²


Olympia 1
Hilversum

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 3.800 m²
Vanaf 50 m²
Parkeerplaatsen € 850,- per jaar
Huurprijs € 135,-/m²

Kantoorruimte op het ArenaPark in Hilversum

Dit gebouw van Merin bevindt zich op het ArenaPark in Hilversum. Op dit ArenaPark zijn lokaal, regionaal en landelijk georiënteerde bedrijven gevestigd. Voorbeelden zijn Nike, Oxxio, Rabobank, De Alliantie en NCOI. Op dit moment zijn SONY, Lifetri en meerdere organisaties gevestigd in Olympia 1.

Olympus is voorzien van een boutique restaurant waar u de gehele dag heerlijk kan eten, informeel vergaderen, koffie drinken en tafelvoetballen. Ook zijn hier twee vergaderzalen die voor huurders te boeken zijn. Op verzoek kan de catering u van alle gemakken voorzien.

Boetiekkantoor Olympus

Het boetiekkantoor Olympus heeft een frisse nieuwe uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en tinten. Met verschillende vergaderruimtes, loungeplekken en het restaurant bent u van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een ruim parkeerterrein aanwezig en is de bereikbaarheid zeer goed.

Merin boetiekkantoren zijn werkplekken waar je met plezier naar je werk gaat. Een boetiekkantoor is comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte.

Smart Office Olympus

In het kantoorgebouw zijn op de eerste verdieping turnkey kantoorunits van Smart Office beschikbaar. De kant-en-klare kantoorunits hebben een hoog opleverniveau en variëren in grootte van 2 tot 8 werkplekken. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er circa 3.800 m² kantoorruimte beschikbaar op verschillende vloeren vanaf 415 m². Op de begane grond is er nog een grote kantoorruimte beschikbaar van 847 m². Neem met ons contact op voor de actuele beschikbaarheid of andere vragen via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276. Merin denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor het eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Werken in het groene ArenaPark
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Turnkey Smart Office ruimtes
  • Vergaderfaciliteiten
  • Restaurant
  • 24/7 toegang

Kaart

Bereikbaarheid

De kantoorruimte op het ArenaPark is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.  Het ArenaPark is uitstekend bereikbaar via de A27. Aangrenzend aan de A27 ligt de A1, waardoor u ook snel in Amsterdam en Utrecht bent.

Uw contactpersoon

Carine Kropmans - Client Relationship Utrecht Merin

Carine Kropmans

Client Relationship Manager Utrecht


aanvraag@merin.nl