Amsterdam overschiestraat186 kantoorruimte

Overschiestraat 186

Amsterdam

240 m²

€ 180,-/m²


Overschiestraat 186
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 240 m²
Vanaf 240 m²
Parkeerplaatsen €1.950 per jaar
Huurprijs € 180,-/m²

Kantoorgebouw Spring

Vanaf de Ringweg A10 is kantoorgebouw Spring niet te missen. Spring valt direct op door de met natuursteen beklede gevel. Van binnen is de afwerking even stijlvol. Onder andere Sony Pictures en Adecco kozen al voor deze locatie. Ook op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? Dan is Spring de ideale locatie!

Smart Office kantoorruimte huren in Amsterdam

In het kantoorgebouw Spring heeft Merin het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits ontwikkeld. De Smart Office vloer op de begane grond is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 10 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een ontmoetingsplek en een koffiecorner.

Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

In Spring is er op de eerste verdieping 240 m² beschikbaar. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar geschikte ruimte.
Neem vrijblijvend contact op met Merin via 088-7620276 of mail naar aanvraag@merin.nl voor meer informatie.

Autumn – Overschiestraat 184

Naast het kantoorgebouw Spring biedt Merin tevens kantoorruimte aan in het kantoorgebouw Autumn aan de Overschiestraat 184.

Inspiratie

Bekijk nu de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Smart Office kantoorunits
  • Stijlvolle afwerking
  • Uitstekende ligging
  • Parkeerfaciliteiten

Kaart

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw Spring ligt 120 meter van de afslag s110 aan de A10. Schiphol ligt op 15 minuten rijden. Op 1 minuut lopen ligt het station Henk Sneevlietweg. Vanaf hier brengt de metro reizigers naar Zuid- WTC, RAI, Duivendrecht en Bijlmer.

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman - Client Relationship Manager

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl