Paardeweide Breda ingang

Paardeweide 2-4

Breda

1.023 m²

€ 110,-/m²


Paardeweide 2-4
Breda

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.023 m²
Vanaf 161 m²
Parkeerplaatsen €250,- per jaar
Huurprijs € 110,-/m²

Stijlvolle kantoorruimte

Het Merin gebouw aan de Paardeweide heeft een stijlvol karakter. Het bestaat uit twee vleugels met in het midden een nette opgeknapte entree. De Paardeweide 2-4 is gelegen in het noorden van Breda, op een rustige locatie op een kleinschalig bedrijventerrein. Het gebouw beschikt over een eigen afgesloten parkeerterrein, en is goed bereikbaar met de auto. Bovendien beschikt elke kantoorunit over een eigen pantry en de vloeren zijn ruim en licht ingedeeld.

Van alle gemakken voorzien

In het kantoorgebouw aan de Paardeweide is veel mogelijk om het kantoor naar wens in te delen. Graag bekijkt Merin samen met u de mogelijkheden, zodat uw organisatie een prettige werkplek kan creëren.

Welkom aan de Paardeweide in Breda

De entree van het Merin gebouw aan de Paardeweide in Breda is recentelijk volledig aangepakt, waardoor u binnenloopt in een fris en modern entree met veel lichtinval en natuurlijke elementen.

Beschikbaarheid

Aan de Paardeweide 2-4 is in totaal 1.023 m² beschikbaar. Op zowel de begane grond als de eerste verdieping kan Merin  kantoorunits aanbieden.Neem voor de actuele beschikbaarheid, vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl. Wij helpen u graag verder.

Inspiratie

Bekijk nu de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Veel ruimte voor personalisatie
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Eigen parkeerterrein

Kaart

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op een kleinschalige bedrijvenlocatie, en goed bereikbaar. Vanaf het gebouw bent u snel op de noordelijke rondweg, welke een rechtstreekse aansluiting bied op de A16.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl