Hoofddorp Polaris gebouw

Polarisavenue 130-150

Hoofddorp

918 m²

€ 170,-/m²


Polarisavenue 130-150
Hoofddorp

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 918 m²
Vanaf 26 m²
Parkeerplaatsen € 1250 per jaar
Huurprijs € 170,-/m²

Comfortabel werken in Hoofddorp in kantoorgebouw Polaris

Het kantoorgebouw Polaris ligt op kantorenpark Beukenhorst-Oost. In Polaris is het comfortabel werken. Het kantoorgebouw biedt u een dynamische werkplek met meerdere bedrijven onder een dak en gedeelde faciliteiten zoals de receptie en het restaurant.

Smart Office: Polaris

Op de begane grond in Polaris zijn kant-en-klare kantoorunits van Smart Office gecreëerd. Binnen Smart Office is het plezierig samenwerken en kennis uitwisselen met de andere ondernemers. Daarnaast zijn er gedeelde faciliteiten als een vergaderruimte en koffiecorner. De units variëren van 2 tot 8 werkplekken. Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er in totaal 918 m² kantoorruimte beschikbaar. Op de begane grond is er circa 500 m² beschikbaar, gesplitst in kleinere units vanaf 26 m².
Neem vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl. Wij helpen u graag verder.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Centrale receptie
  • Vergaderruimtes
  • Parkeerfaciliteiten
  • Restaurant
  • Beveiliging
  • Lift

Kaart

Bereikbaarheid

Met de auto is kantorenpark Beukenhorst-Oost uitstekend te bereiken dankzij de ligging dichtbij de A4 (Amsterdam – Schiphol - Den Haag - Rotterdam) en de A5 (Haarlem).

Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt het gebouw op maar 5 minuten loopafstand van NS Station Hoofddorp. Ook zijn er diverse busverbindingen, waaronder de snelle buslijn Zuidtangent tussen Haarlem en Amsterdam.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Haaglanden


aanvraag@merin.nl