Polaris Polarisavenue Hoofddorp kantoor

Polarisavenue 130-150

Hoofddorp

1.233 m²

€ 175,-/m²


Polarisavenue 130-150
Hoofddorp

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.233 m²
Vanaf 411 m²
Parkeerplaatsen € 1250 per jaar
Huurprijs € 175,-/m²

Comfortabel werken in Hoofddorp in kantoorgebouw Polaris

Het kantoorgebouw Polaris ligt op kantorenpark Beukenhorst-Oost. In Polaris is het comfortabel werken. Het kantoorgebouw biedt u een dynamische werkplek met meerdere bedrijven onder een dak en gedeelde faciliteiten zoals een centrale koffiebar met heerlijke koffie en een restaurant. Ook zijn er verschillende zithoeken op de begane grond om te werken en gasten te ontvangen.

Met plezier naar je werk in Polaris

Een leuke werkplek brengt plezier en is goed voor de gezondheid. In Polaris is het plezierig werken met vele faciliteiten binnen handbereik.

Nieuwsgierig? Bekijk hier onze video van Polaris in Hoofddorp.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er in totaal 1.026 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over drie etages. De eerste etage beschikt over een ruimte van 204 m² v.v.o. Deze kunnen wij als geheel verhuren voor een maandprijs van €4.676, of als twee units van ieder 102 m². In dat geval zou de prijs per unit €2.388 per maand zijn. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, maar exclusief internet en btw. Op zowel de tweede als derde etage een vloer van 411 m² beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of via 088-7620276Wij helpen u graag verder.

Smart Office: Polaris

Op de begane grond in Polaris zijn kant-en-klare kantoorunits van Smart Office gecreëerd. Smart Office is de perfecte plek om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

De kantoorunits variëren van 2 tot 8 werkplekken. Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Smart Office
  • Restaurant
  • Receptie
  • Koffiecorner
  • Vergaderruimtes
  • Parkeerfaciliteiten

Kaart

Bereikbaarheid

Met de auto is kantorenpark Beukenhorst-Oost uitstekend te bereiken dankzij de ligging dichtbij de A4 (Amsterdam – Schiphol - Den Haag - Rotterdam) en de A5 (Haarlem).

Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt het gebouw op maar 5 minuten loopafstand van NS Station Hoofddorp. Ook zijn er diverse busverbindingen, waaronder de snelle buslijn Zuidtangent tussen Haarlem en Amsterdam.

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman - Client Relationship Manager

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl