Capelle Rietbaan entree

Rietbaan 40-42

Capelle aan den IJssel

2.281 m²

€ 105,-/m²


Rietbaan 40-42
Capelle aan den IJssel

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 2.281 m²
Vanaf 570 m²
Parkeerplaatsen €400,- per jaar
Huurprijs € 105,-/m²

Opvallende kantoorruimte in Capelle

Dankzij de strakke vormgeving en de locatie valt dit gebouw van Merin in Capelle goed op. Het kantoorgebouw ligt pal aan de A20. De entree is netjes en ruim en er is recent grondig verbouwd voor CED. Hierdoor is het mogelijk om van het bedrijfsrestaurant, de receptie en de vier vergaderkamers gebruik te maken.

Kijk voor meer impressies op de website van Rietbaan 40-42!

Sfeervolle lobby

De sfeervolle lobby biedt de mogelijkheid om klanten te ontvangen, koffie te drinken en om medehuurders te ontmoeten. Er zijn diverse vergaderkamers en een lekkere gezonde lunch wordt geserveerd in het restaurant. Aan de Rietbaan 40-42 wordt iedereen persoonlijk ontvangen in een groene omgeving.

Beschikbaarheid

Bent u een starter, MKB’er of wellicht een grote organisatie? Merin kan kantoorruimte aanbieden voor elke type ondernemer. In totaal is er momenteel 2.281 m² kantoorruimte beschikbaar aan Rietbaan 40-42, verspreid over vier verdiepingen. De ruimtes zijn vanaf 570 m² beschikbaar.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Goed bereikbaar
  • Royale en stijlvolle entree
  • Opvallende kantorruimte

Kaart

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw ligt dichtbij de op- en afrit van de A20 en dus uitstekend bereikbaar met de auto. Op loopafstand ligt een bushalte met een verbinding naar NS en metrostation Alexander.

Uw contactpersoon

Bart Spronk

Client Relationship Manager Rotterdam


aanvraag@merin.nl