Capelle Rivium Boulevard 156 kantoorruimte

Rivium Boulevard 156-186

Capelle aan den IJssel

7.703 m²

€ 110,-/m²


Rivium Boulevard 156-186
Capelle aan den IJssel

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 7.703 m²
Vanaf 39 m²
Parkeerplaatsen €550,- per jaar
Huurprijs € 110,-/m²

Kantoorruimte, showroom èn bedrijfsruimte

Dit bijzondere gebouw ligt op een zeer goede locatie. De hoge plafonds en grote vloeren maken de ruimtes geschikt voor multifunctioneel gebruik. De bestaande units kunnen worden gesplitst en gekoppeld zodat elke gewenst metrage beschikbaar is.

Smart Office Nieuw Handelsgebouw

Het Smart Office business center op de eerste verdieping vormt een stijlvol en modern onderkomen voor vele ondernemers. Met een eigen ruimte met veel vrijheid en gedeelde faciliteiten is er voor iedereen een geschikte setting. Hier kunt u al ondernemen in units vanaf 2 werkplekken voor een prijs van € 400,- per maand, inclusief servicekosten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons via aanvraag@merin.nl of per telefoon op 088-7620276.

Beschikbaarheid

In totaal is er momenteel ruim 7.703 m² beschikbaar op zowel de begane grond als  de eerste verdieping. Op de begane grond is in totaal bedrijfsruimte van 644 m² beschikbaar en 1.121 m² aan kantoorruimte. Op de eerste verdieping zijn er reguliere kantoorunits beschikbaar vanaf 289 m² en kleinere units vanaf vanaf 39 m².

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor het eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.

Wat andere huurders zeggen

“Ik ben met Bart in contact gekomen in verband met de uitbreidingswensen van ons hoofdkantoor Rotterdam e.o.. Wij zochten een locatie waarin wij de DIT IS WIJS stijl kunnen uitten, waar de interne medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken en waarin wij onze docenten verder kunnen helpen in de professionalisering van hun beroep. Bart en Martijn hebben ons goed geholpen en begeleid tot een fantastische locatie op de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel.” (DIT IS WIJS, 2017)


  • Multifunctioneel
  • Goed bereikbaar
  • Grote vloeren, hoge plafonds

Kaart

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt vlakbij de A16. En dichtbij de metrostations Capelsebrug en Kralingsezoom. Vanaf hier bent u in acht minuten op station Alexander of Blaak. Ook rijdt er een shuttlebus tussen de metrostations en halte Rivium. 

Uw contactpersoon

Sander Burghoorn Client Relationship Manager

Sander Burghoorn

Client Relationship Manager Rotterdam


aanvraag@merin.nl