Capelle Crystal kantoorruimte huren

Rivium Boulevard 201-234

Capelle aan den IJssel

6.065 m²

€ 145,-/m²


Rivium Boulevard 201-234
Capelle aan den IJssel

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 6.065 m²
Vanaf 33 m²
Parkeerplaatsen 750,- per jaar
Huurprijs € 145,-/m²

Kantoorgebouw Crystal Building

Crystal Building bestaat uit twee bijzonder opvallende kantoorgebouwen gelegen aan de Rivium Boulevard 201-234 in Capelle aan den IJssel. Crystal Building is een architectonisch hoogstandje, waarbij tot in detail aandacht is besteed aan het opleveringsniveau. De aanwezigheid van ruime en zeer representatieve entrees en gemeenschappelijke ruimten, het gebruik van duurzame materialen en de zeer goede daglichttoetreding door het gebruik van veel glas zijn kenmerkend voor het gebouw.

De representatieve entrees in beide gebouwen zijn ruim en licht opgezet. Ook is hier alle aandacht voor ontspanning met comfortabele zithoeken en een voetbaltafel. Vanwege de uitzonderlijke ligging en de opvallende vormgeving is het gebouw een echte eye-catcher. Bijzonderheden zijn het dakterras en de exclusieve Skyroom met prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Smart Office in Capelle

In het Crystal Building kantoorgebouw aan de Rivium Boulevard 201-234 in Capelle aan den IJssel is er tevens de mogelijkheid om te kiezen voor kant-en-klare Smart Office kantoorunits. 

De Smart Office vloer op de begane grond is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 10 werkplekken. Huurprijzen beginnen vanaf € 575,- per maand inclusief service kosten en internet. Smart Office is de perfecte plek om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd.

Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Crystal Building bestaat uit Building A en Building B.
Crystal Building A heeft in totaal 1.732 m² reguliere kantoorruimte beschikbaar. Via de website van Smart Office is het actuele aanbod van de kant-en-klare kantoorruimte beschikbaar.
Crystal Building B heeft in totaal nog 4.333 m² beschikbaar, vanaf 129 m².

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of 088-7620276Wij helpen u graag verder.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Goed bereikbaar
  • Verschillende lounge- en werkruimtes
  • Dakterras
  • Skyroom met uitzicht

Kaart

Bereikbaarheid

Kantorenpark Rivium bevindt zich direct aan de ring Rotterdam/rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Het centrum van Capelle aan den IJssel en het centrum van Rotterdam zijn tevens op korte rijdafstand van het kantorenpark gelegen.

Met het OV is het Rivium per bus (elektro cars zonder chauffeur) bereikbaar. Indien gewenst is het mogelijk om met de shuttle service van Crystal Building van en naar de openbaar vervoersknooppunten te worden gebracht.

Uw contactpersoon

Sander Burghoorn - Relationship Manager Rijnmond - Merin

Sander Burghoorn

Client Relationship Manager Rotterdam


aanvraag@merin.nl