Schipholweg 55-89

Leiden

€ 150,-/m²


Schipholweg 55-89
Leiden

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf 27 m²
Parkeerplaatsen €1.250 per jaar
Huurprijs € 150,-/m²

Representatief kantoorgebouw Schutterspoort in Leiden

Het representatieve kantoorgebouw Schutterspoort ligt in het zakencentrum van Leiden. Op loopafstand zijn diverse binnenstedelijke faciliteiten te vinden zoals Centraal Station Leiden, horeca, winkels, KvK, hotels, een fitnesscentrum en bankinstellingen. In het centrum van Leiden aan de Schipholweg 55-89 is het heerlijk werken.

Smart Office in Leiden

In het kantoorgebouw aan de Schipholweg 55-89 in Leiden is er tevens de mogelijkheid om te kiezen voor kant-en-klare Smart Office kantoorunits. De Smart Office vloer op de eerste verdieping is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Momenteel is de beschikbaarheid op aanvraag. Neem voor meer informatie contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of bel naar naar 088-7620276. We helpen graag verder in uw zoektocht naar een geschikte kantoorruimte.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor het eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.

 


  • Zeer centraal gelegen
  • Representatief gebouw
  • Smart Office kantoorunits
  • Vergaderfaciliteiten
  • 24/7 toegang
  • Lift

Kaart

Bereikbaarheid

De locatie is met de auto uitstekend te bereiken. De A4 en A44 liggen op enkele minuten afstand. Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt het NS station Leiden Centraal op steenworp afstand.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Haaglanden


aanvraag@merin.nl