Schipholweg 66 kantoorruimte Leiden

Schipholweg 66

Leiden

399 m²

€ 150,-/m²


Schipholweg 66
Leiden

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 399 m²
Vanaf 399 m²
Parkeerplaatsen € 1.250 per jaar
Huurprijs € 150,-/m²

Centraal gelegen kantoorruimte in Leiden

Het moderne kantoorgebouw Stationade bevindt zich in het zaken­centrum van Leiden aan de Schipholweg 66. Het gebouw is centraal gelegen in kantorengebied Schuttersveld, nabij het Centraal Station Leiden en het stadscentrum. Op loopafstand bevinden zich diverse binnenstedelijke voorzieningen zoals het postkantoor, bankinstellingen, horeca­ gelegenheden, winkels, een fitnesscentrum en de Kamer van Koophandel.

Smart Office Stationade

Op de eerste verdieping heeft Merin kleine kant-en-klare kantoorunits ontwikkeld die te huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken. De vergaderruimte en pantry deel je met je buren. Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten je contract samen.

Aan de overkant van de straat aan de Schipholweg 55-89 zijn eveneens kant-en-klare Smart Office kantoorunits te huur. Check voor deze beschikbaarheid de website van Smart Office Schutterspoort.

Beschikbaarheid

Per januari 2020 kan Merin circa 399 m² aanbieden op de tweede verdieping aan de Schipholweg 66. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of 088-7620276Wij helpen u graag verder.

Inspiratie voor kantoorinrichting

Bekijk interieurideeën voor het eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Goed bereikbaar met auto en ov
  • In stadscentrum
  • Smart Office
  • Lichte werkvloer

Kaart

Bereikbaarheid

De locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid per auto en het openbaar vervoer. De Rijkswegen A4 en A44 zijn binnen enkele autominuten te bereiken en het station ligt op slechts 250 meter afstand.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Haaglanden


aanvraag@merin.nl