Schurenbergweg 6 bedrijfshal bedrijfsruimte kantoorruimte

Schurenbergweg 6

Amsterdam

5.546 m²

€ 75,-/m²


Schurenbergweg 6
Amsterdam

Type Bedrijfsruimte
Beschikbaar 5.546 m²
Vanaf 5.546 m²
Parkeerplaatsen €1.100,- per jaar
Huurprijs € 75,-/m²

Ondernemen aan de Schurenbergweg 6 in Amsterdam-Zuidoost

Op een mooie zichtlocatie is Amsterdam-Zuidoost ligt dit kantoor- en bedrijfsgebouw aan de Schurenberg 6. Het complex heeft een stoere industriële en hoogwaardige afwerking. De kantoren zijn modern, met praktisch ingedeelde ruimtes die klaar zijn voor gebruik. De bedrijfshal is efficiënt ingericht en beschikt over 3 overheaddeuren en een loading dock met een vrije hoogte van 5.20 meter.

Nieuwsgierig? Bekijk hier onze video van de Schurenbergweg 6 in Amsterdam-Zuidoost.

Moderne en praktische bedrijfshal met kantoorruimte

Deze moderne en praktische bedrijfshal met kantoorruimte ligt nabij het AMC, IKEA, diverse uitvalswegen (A2 en A9) en station Holendrecht. Ook ligt het Fletcher hotel Amsterdam zeer dichtbij met het sfeervolle SKY restaurant en bar/lounge PI, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over Amsterdam.

Beschikbaarheid

Er is 4.288 m² bedrijfsruimte beschikbaar en daarnaast 1.158 m² kantoorruimte. De bijbehorende kantoorruimte is te huur vanaf € 135,- per m² per jaar. De verhuur van kantoorruimte kan enkel plaatsvinden wanneer dit ter ondersteuning is van de bedrijfsactiviteiten van uw organisatie.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in ons inspiratieboek.


  • Uitstekend bereikbaar
  • Zichtlocatie
  • Efficiënte inrichting
  • Combinatie bedrijfsruimte en hoogwaardige kantoorruimte
  • Overheaddeur

Kaart

Bereikbaarheid

Voor automobilisten is het gebouw uitstekend bereikbaar via de A2 en de A9. Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt metrostation en NS-station Holendrecht dichtbij. Dit station heeft directe verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Utrecht en Rotterdam. Op loopafstand zijn er tevens diverse buslijnen (stads- en streekvervoer) beschikbaar.

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman - Client Relationship Manager

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl