Takkebijsters 3 Smart Office kantoorruimte

Takkebijsters 3

Breda

€ 135,-/m²


Takkebijsters 3
Breda

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf 31 m²
Parkeerplaatsen € 300,- per jaar
Huurprijs € 135,-/m²

Gerenoveerd gebouw met hip design

De begane grond van dit moderne gebouw van Merin aan de Takkebijsters 3 in Breda, is voorzien van verschillende kleine kantoorruimtes met veel lichtinval. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw gevestigd zijn. Daarnaast is de Takkebijsters voorzien van een gedeelde vergader- en lunchruimte, waar verschillende faciliteiten aanwezig zijn. Kijk voor meer informatie ook op www.takkebijsters076.nl

Smart Office in Takkebijsters in Breda

In het kantoorgebouw aan de Takkebijsters 3 in Breda heeft Merin het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits ontwikkeld. De Smart Office vloer op de eerste verdieping is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid voor Takkebijsters 3 is momenteel op aanvraag. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Inspiratie

Bekijk de interieurideeën voor elke type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Smart-Office kantoorruimtes
  • Bereikbaarheid
  • Nieuwe faciliteiten

Kaart

Bereikbaarheid

Takkebijsters 3 ligt direct onder de afslag A27 waardoor Utrecht, Eindhoven en Antwerpen goed bereikbaar zijn. Daarnaast zijn er verschillende bushaltes op loopafstand, waardoor je binnen 10 minuten op centraal station Breda bent.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl