Schiphol-Rijk Cumulus

Tupolevlaan 65-79

Schiphol-Rijk

1.590 m²

€ 145,-/m²


Tupolevlaan 65-79
Schiphol-Rijk

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.590 m²
Vanaf 30 m²
Parkeerplaatsen € 1000 per jaar
Huurprijs € 145,-/m²

Met plezier naar je werk in Cumulus

Een leuke werkplek brengt plezier en is goed voor de gezondheid. In Cumulus is het plezierig werken met vele faciliteiten binnen handbereik. Bekijk hier onze video van Cumulus!

Werken op een topplek in Schiphol-Rijk

Het kantoorgebouw Cumulus ligt in een parkachtige omgeving. Het gebouw is uitermate geschikt voor het creëren van een eigen identiteit op een prominente plek met een zeer representatieve ruime entree. In de directe omgeving zijn verschillende (inter)nationale ondernemingen gevestigd, zoals onder andere KLM, Unisys, UPC, NetApp en Juniper Networks.

Tevens zijn er zeer dichtbij enkele hotels te vinden zoals het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol en het Park Inn Hotel by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.

Smart Office dichtbij Schiphol

In het kantoorgebouw Cumulus aan de Tupolevlaan 65-79 in Schiphol-Rijk is Smart Office op de vierde verdieping gevestigd. De kant-en-klare kantoorunits hebben een hoog opleverniveau en variëren in grootte van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd.

Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Op de derde en vijfde verdieping heeft Merin nog twee grotere kantoorvloeren beschikbaar van respectievelijk 969 en 621 m² met een huurprijs van € 145,- per m² per jaar.
Op de vierde verdieping biedt Merin Smart Office units aan van 2 tot 8 werkplekken, vanaf € 600,- per maand inclusief service kosten, internet, koffie en gebruik van de vergaderruimte.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We helpen u graag verder per mail via aanvraag@merin.nl of per telefoon op 088-7620276

Laat je inspireren

Bekijk onze interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang tot gebouw
  • Lunchfaciliteit/catering
  • Kant-en-klare kantoorunits
  • Vergaderfaciliteiten (bij Smart Office)
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Open en lichte vloeren

Kaart

Bereikbaarheid

Kantoorgebouw Cumulus is per auto uitstekend bereikbaar dankzij de ligging nabij de provinciale weg N201 Haarlem - Utrecht, de A4 (Amsterdam – Schiphol - Den Haag - Rotterdam) en de A5 (Haarlem).

Met het openbaar vervoer reist u eenvoudig via de luchthaven Schiphol. Er zijn diverse busverbindingen, waaronder de snelle buslijn Zuidtangent tussen Haarlem en Amsterdam. Dit is een zeer snelle busverbinding op een vrijliggende busbaan tussen Haarlem, Schiphol, Hoofddorp en Amsterdam.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Haaglanden


aanvraag@merin.nl