Dordrecht Weizigtweg kantoorgebouw

Weizigtweg 11

Dordrecht

1.531 m²

€ 90,-/m²


Weizigtweg 11
Dordrecht

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.531 m²
Vanaf 380 m²
Parkeerplaatsen € 500,- per jaar
Huurprijs € 90,-/m²

Werken op een toplocatie in Dordrecht

Het kantoorgebouw Spoorzicht ligt op een absolute toplocatie vrijwel naast het mooie Weizigtpark en station Dordrecht ligt op slechts enkele minuten loopafstand. Daarnaast is het centrum van Dordrecht met verschillende winkels en horeca gelegenheden goed bereikbaar. Het gebouw is uitermate geschikt voor het creëren van een eigen identiteit op een prominente plek in Dordrecht.

Spoorzicht is een gebouw dat bestaat uit 4 bouwdelen met meerdere opgangen en een bescheiden hoogte van slechts 3 lagen. Het gebouw ligt parallel aan de spoorbaan Rotterdam – Antwerpen direct aan een grote P+R parkeerplaats.

Volledig gerenoveerd

In 2015 is het gebouw volledig gerenoveerd voor huurder UWV. Zowel het exterieur als interieur zijn vernieuwd en het gehele complex is verduurzaamd.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er 1.531 m² kantoorruimte beschikbaar, vanaf 380 m² kantoorruimte met 20 m² opslag. De beschikbare kantoorunits bevinden zich aan de rechterzijde van het complex die met een eigen opgang een eigen stijl en karakter kunnen creëren. Op de eerste en tweede verdieping zijn metrages van 556 m² en 595 m² beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op met Merin voor meer informatie via aanvraag@merin.nl of 088-7620276Wij helpen u graag verder.

Laat je inspireren

Bekijk de vele interieurideeën voor elke type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Gunstige ligging nabij station Dordrecht
  • Ruime vloeren, flexibel in te delen

Kaart

Bereikbaarheid

Dankzij de ligging nabij het Centraal Station van Dordrecht is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met aansluitingen op de A15 en A16 is het kantoor in Dordrecht ook met de auto eenvoudig te bereiken.

Uw contactpersoon

Sander Burghoorn - Relationship Manager Rijnmond - Merin

Sander Burghoorn

Client Relationship Manager Rotterdam


aanvraag@merin.nl