Vergaderen & Catering

In boetiekkantoor Olympus hebben we 2 grote vergaderruimtes beschikbaar, voor 14 en 16 personen.  Voor meer informatie over vergaderen en catering in Olympus, neem contact op met cateraar PDX. Ze helpen je hier graag verder met het boeken van een van de vergaderruimtes en met eventueel bijbehorende catering. Er kunnen heerlijke salades, broodjes, warme maaltijden, sapjes en soepen voor je worden bereid. Ook staat de barista altijd voor je klaar om heerlijke koffie klaar te maken!

Let op: alle prijzen zijn exclusief btw. 

Bekijk ook onze andere vergaderruimtes en cateringmogelijkheden in Johnny River (Amsterdam), Keynes Club (Amsterdam), The Yard (Amsterdam), Oak Building (Apeldoorn), Blauw (Den Bosch), Luchtruim (Eindhoven), Noordkaap (Eindhoven), Spica (Hoofddorp) en Yin Yang (Utrecht).  Voor het totale aanbod vergaderruimtes van Merin gebundeld, bekijk de overzichtspagina vergaderruimte huren


Terug naar alle vergaderruimtes 

Zeus

  • 14 personen
  • Faciliteiten: presentatiescherm, flipover & wifi
  • €50 per uur 
  • €135 per dagdeel 
  • €270 per dag

6.jpg

Zittende huurders informeer naar speciale tarieven.

Ares

  • 16 personen
  • Faciliteiten: presentatiescherm, flipover & wifi
  • €50 per uur 
  • €135 per dagdeel 
  • €270 per dag 

Zittende huurders informeer naar speciale tarieven.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte en heeft een ruime portefeuille met kantoorgebouwen in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful."

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Op zoek naar een (nieuwe) plek voor je bedrijf? Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandOverijsselLimburgUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

 

 

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews