Merin zoekt Asset Manager Amsterdam

Op korte termijn zoeken wij versterking voor ons Asset Management team in de regio Amsterdam. Ervaring is een vereiste. Wij denken aan iemand die minimaal 3 jaar actief is in het commerciële vastgoed, bijvoorbeeld werkzaam bij een belegger of als makelaar office agency of tenant representation.

Merin verhuurt kantoorruimte in 40 kantoren in Nederland. De focus ligt op het creëren en aanbieden van (flexibele) kantoorruimte in onze boetiekkantoren in Amsterdam. We creëren werkplekken waar je gelukkig, gezond en succesvol kunt zijn. 

De Asset Manager (AM-er) is breed verantwoordelijk voor zijn/haar eigen portefeuille, zowel commercieel, financieel, juridisch als in technische zin. De AM-er bewaakt en initieert alle activiteiten gericht op waardecreatie en optimalisering van de performance van de gebouwen.

Omschrijving - Taken en verantwoordelijkheden

De AM-er :

 • Is binnen zijn/haar regio verantwoordelijk voor (weder)verhuur. Heeft periodiek overleg met de zittende huurders onder andere over de lopende huurovereenkomsten (verlengingen). Onderhoudt de contacten met de makelaars omtrent verhuur van (potentiële) leegstand alsmede ontwikkelingen in de (sub)markt. Verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en opstellen van huurvoorstellen, huurovereenkomsten en allonges.
 • Bewaakt de kwaliteit van de asset, is verantwoordelijk voor executie en optimalisering van de asset strategie. Bereidt besluiten voor met betrekking tot mogelijk gewenste renovaties en upgrading.
 • Wordt intern ondersteund door het Smart Office team, de Technical Manager (TM) en de (externe) Property Manager (PM). Is met deze collega’s verantwoordelijk voor het opstellen, (jaar) budgetteren en executie van business-, marketingplannen en verhuurinitiatieven voor het behalen van de sales / commerciële targets.
 • Is verantwoordelijk voor de dossiervorming en een juiste vastlegging van alle commerciële en juridische afspraken die betrekking hebben op zijn/haar assets. Werkt mee als eerste aanspreekpunt in verschillende trajecten waaronder verkoop en de voorbereiding hiervan.
Competenties - Persoonlijkheidskenmerken

De AM-er :

 • Geeft hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Achterhaalt de klantvraag en reageert met een voor de klant passend voorstel. Denkt actief mee met de klant en komt op eigen initiatief met passende voorstellen.
 • Is in staat mensen voor zich te winnen, heeft een hoge gunning (uitstekende netwerker) en weet draagvlak te creëren daar waar nodig (sociaal en omgevingsbewust).
 • Is commercieel creatief, is in staat out-of-the-box te denken, draagt oplossingen voor gesignaleerde problemen aan en weet dit op overtuigende manier te onderbouwen en te presenteren.
 • Is resultaatgericht, actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen en de bereidheid om in te grijpen bij tegenvallende resultaten.
 • Stelt hoge eisen stellen aan kwaliteit van producten en diensten en handelt daarnaar.
 • Is een open en prettige persoonlijkheid. Werkt op eigen initiatief met anderen aan een gezamenlijk resultaat, heeft humor en draagt bij aan een prettige en professionele Merin cultuur.
Functiekenmerken

Afgeronde (relevante) HBO/WO opleiding. Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie, snapt operational excellence en het belang van strakke processen en de samenwerking tussen commercie, techniek en property management.

Wat bieden we jou?
 • Een goed salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto en een prestatiegerelateerde bonus
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Elke dag lekkere en gezonde lunch in ons kantoor Johnny River in Amsterdam
 • Gezellige borrels & events

Binnen Merin is er veel ruimte voor ambitie en ideeën. Werken bij Merin is werken met plezier. Je krijgt alle ruimte voor jouw ambities, zodat we samen onze huurders een fantastische werkplek kunnen bieden. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt, je beter kunt werken. Dat is onze overtuiging voor onze huurders, maar ook voor onszelf.

Interesse, of inhoudelijk vragen over de functie?

Mail naar people@merin.nl of bel gerust met Ernst Frese: 06-51497029.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews