Vacature Transaction Manager 
Wil je werken voor het leukste vastgoedbedrijf van Nederland en denk je niet in standaardoplossingen? Voor ons transactieteam zijn we op zoek naar een ambitieuze Transaction Manager die communicatief en cijfermatig goed onderlegd is en een kick krijgt van het werken aan zowel aan- als verkoop transacties.

Transaction manager gezocht.PNG

Alle ruimte voor ambitie en ideeën
Werken bij Merin is werken met plezier. Je krijgt alle ruimte voor jouw ambities, zodat we samen onze huurders een fantastische werkplek kunnen bieden. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt, je beter kunt werken. Dat is onze overtuiging voor onze huurders, maar ook voor onszelf.

“Wij creëren communities waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn”

Als je bij Merin werkt, kun je een leuke werkplek verwachten. Maar werkplezier is meer. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, dus krijg je van ons alle ruimte voor jouw ambities en ideeën. Als jij de ruimte krijgt die je wenst, krijgen onze huurders de ruimte die ze wensen. Zo maken we het onze huurders naar hun zin.

Onze ambitie? De meest klantvriendelijke aanbieder van kantoor- en bedrijfsruimte van heel Nederland zijn. Werk je met ons mee?

Bij Merin …
… nemen wij ownership voor alles wat belangrijk is voor onze organisatie en klanten
… zijn wij eerlijk en open, naar elkaar, de klant en onze omgeving
… streven wij in alles naar verbetering en denken daarbij in creatieve en verrassende oplossingen

Wat ga je doen als Transaction Manager? 
Wij zijn opzoek naar een ambitieuze collega omdat wij dat ook zijn. De komende jaren gaan we focussen op onze strategie: “Wij creëren communities waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn”. Dit betekent dat we gebouwen gaan aankopen waar we dit kunnen ontwikkelen en gebouwen verkopen die hier niet aan voldoen. De werkzaamheden zullen bestaan uit: 
 

 • Verkopen van gebouwen in onze portefeuille waarvan de waarde gemaximaliseerd is of die niet binnen onze strategie passen;
 • Opbouwen van je netwerk van makelaars en adviseurs voor het vinden van kopers;
 • Contact onderhouden met kopers tijdens due diligence processen met als doel dit binnen een jaar zelfstandig te runnen;
 • Ophalen van verkoopinformatie in de organisatie en altijd op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken voor de te verkopen gebouwen;
 • Modelleren van gedetailleerde cash flows voor nieuwe aankopen en het maken van gevoeligheidanalyses;
 • Bijhouden van marktinformatie, zoeken naar nieuwe opportunities via je netwerk en inzichten;
 • Maken van businessplannen waarin de commerciele uitgangspunten en verbouwingskosten resulteren in een duidelijke project IRR.

 ​​​​
Merin is onderdeel van Blackstone, een van de grootste private vastgoedinvesteerders van de wereld. De omgeving is snel en je krijgt veel verantwoordelijkheid als je daar klaar voor bent. Je zal nauw samenwerken met commerciele en technische managers maar ook met de directie van Merin en het investment team van Blackstone. Het nemen van verantwoordelijkheid en openstaan voor feedback is belangrijk om snel te groeien naar een volwaardig Transaction Manager.

Je komt te werken in Amsterdam en bent daarnaast met grote regelmaat te vinden in onze kantoorgebouwen voor bezichtigingen. Je bent onderdeel van het transactieteam dat direct rapporteert aan de managing director en zal veel samenwerken met analisten om tot de juiste informatie te komen. Het bedrijf is jong en dynamisch en doet een groot deel van de werkzaamheden in-house waardoor we snel en efficiënt kunnen handelen. Naast je directe collega’s werk je samen met teams als Finance, Asset management, Marketing en Legal.

Jouw profiel:

 • Minimaal WO denk- en werkniveau
 • 0-4 jaar werkervaring
 • Je bent analytisch
 • Je kan goed modelleren en begrijpt de drivers in een model om tot een goede IRR te komen
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor een deal
 • Je stapt makkelijk op mensen af en bent communicatief vaardig
 • Je bent commercieel en laat je niet makkelijk van de wijs brengen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je beschikt over rijbewijs B


Wij bieden:

 • Een goed salaris met bonusregeling
 • Gezellige werkomgeving in ons kantoor de Keynes Club
 • Een telefoon, laptop, onkosten- en lunchvergoeding en een biertje op z’n tijd
 • Stijle leercurve en mogelijkheid om voor een van de grootste Private Equity bedrijven van de wereld te werken


Enthousiast?
Zie jij jezelf al werken bij Merin? Stuur dan je motivatie en CV naar laurens.kil@merin.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurens Kil via telefoonnummer 0800 8644 683.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews