Vacature Transaction Manager 
Voor de uitbreiding van ons Transaction team zijn we op zoek naar een ambitieuze Transaction Manager die communicatief en cijfermatig goed onderlegd is en een kick krijgt van het werken aan zowel aan- als verkooptransacties.

Je ondersteunt de Chief Investment Officer (CIO) bij alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de aan- en verkopen ten aanzien van de Merin portefeuille. Je werkt zelfstandig mee aan transacties en bent onderdeel van een klein team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent betrokken bij alle facetten van aan- en verkoop binnen de Merin portefeuille.

Samen met je team onderbouw je de besluitvorming met feiten. Je weet als geen ander de business aan te haken bij de ambitie van Merin en brengt prioriteiten aan. Je zorgt er voor dat jouw team proactief is, mede door jouw input vergroot je de productiviteit en kwaliteit van het team. Je ontwikkelt je naar een senior rol en rechterhand van de CIO.

Transaction manager gezocht 10-3.jpg

Werken voor Merin
Merin is verantwoordelijk voor het assetmanagement van ca 80 kantoorgebouwen. De focus ligt op assets binnen de Randstad, terwijl we constant werken aan de verbetering van onze assets. Voorbeelden zijn ons boetiekkantoren concept, onze aandacht voor ESG en het Smart Office flexibele kantoorconcept.

Binnen Merin is er dan ook veel ruimte voor ambitie en ideeën. Werken bij Merin is werken met plezier. Je krijgt alle ruimte voor jouw ambities, zodat we samen onze huurders een fantastische werkplek kunnen bieden. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt, je beter kunt werken. Dat is onze overtuiging voor onze huurders, maar ook voor onszelf.

“Wij creëren communities waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn”

Als je bij Merin werkt, kun je een leuke werkplek verwachten. Maar werkplezier is meer. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, dus krijg je van ons alle ruimte voor jouw ambities en ideeën.

Bij Merin …
… nemen wij ownership voor alles wat belangrijk is voor onze organisatie en klanten
… zijn wij eerlijk en open, naar elkaar, de klant en onze omgeving
… streven wij in alles naar verbetering en denken daarbij in creatieve en verrassende oplossingen

Wat ga je doen als Transaction Manager?
De doelstellingen van Merin zijn ambitieus, ook op het gebied van aan- en verkoop. Je zal nauw samenwerken met de CIO en ook aan hem rapporteren. Het nemen van verantwoordelijkheid en openstaan voor feedback is belangrijk om de gezamenlijke doelen te behalen. Je werkzaamheden als volwaardig lid van het dealteam zullen onder andere bestaan uit: 

 • Het uitwerken van de strategie en het optimaliseren van de portefeuille (samen met je andere teamleden)
 • Het begeleiden van aan- en verkoop transacties, en het leveren van een actieve bijdrage op strategisch, tactisch en operationeel niveau
 • Je bent voor externe partijen het aanspreekpunt en intern betrek je tijdig de betreffende collega’s en afdelingen bij het proces
 • Je maakt financieel modellen, benadert de markt en wordt betrokken bij de onderhandelingen. In het transactie proces begeleid je de due diligence, je bent verantwoordelijk voor de data room en coördineert de closing
 • Daarnaast analyseer en genereer je actuele vastgoedmarkt informatie en interpreteer je de marktontwikkelingen en trends t.a.v. onze focus markten en verhoog je daarmee de kwaliteit van de data
 • Je verhoogt (pro)actief de output van het transacties team door het op tijd leveren van rapportages, investeringsvoorstellen, business plans en andere relevante producten
 • Je duikt zelf de systemen in. Pragmatisch in aanpak en perfectionist
 • Je bent gefocust op het aandragen van de juiste oplossing t.b.v. een optimaal resultaat

Je komt te werken in Amsterdam. We hebben een open kantoortuin met de juiste faciliteiten om goed te kunnen werken. Merin is jong, dynamisch en we handelen snel en efficiënt. Naast je directe collega’s werk je samen met diverse andere teams zoals Asset management, Business Analyse en Directie.

 ​​​​​Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde (relevante) WO opleiding
 • Ca. 4 - 6 jaar werkervaring in vergelijkbare functie, je snapt het belang van strakke processen, operational excellence en scherpe business insights
 • Sterk analytisch vermogen, proces- en cijfermatig inzicht en uitstekende projectmanagement en onderhandeling skills
 • Uitstekende kennis van en vaardigheid met MS Office; PowerPoint & Excel 
 • Je hebt een bewezen trackrecord en uitstekende kennis op het vakgebied van vastgoed transacties en bent in staat financiële modellen te bouwen en te interpreteren
 • Effectiviteit in de communicatie d.m.v. effectieve toepassing van  de Nederlandse en Engelse taal (mondeling, schriftelijk en presentatie skills)
 • Autonoom, zelfstartend en hands-on. Hoge snelheid van handelen, gericht op bereiken van optimale resultaten.

Wij bieden:

 • Een goed salaris met bonusregeling
 • Concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Gezellige werkomgeving in ons kantoor de Keynes Club

Enthousiast?
Zie jij jezelf al werken bij Merin? Stuur dan je motivatie en CV vóór 5 december, 2020 naar people@merin.nl  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap Bruggeman via telefoonnummer 020-6077402. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. 

Op al onze vacatures is de privacyverklaring voor sollicitanten van toepassing. 

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews