Werkstudent Finance

Wil je werken voor het leukste vastgoedbedrijf van Nederland en zoek je naast je studie verdieping op finance gebied? Grijp dan deze kans en kom werken als Werkstudent Finance bij Merin in Amsterdam.

vacature werkstudent finance

Alle ruimte voor ambitie en ideeën
Merin is een dynamische vastgoedonderneming die volop aan het groeien is. We verhuren kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Daarnaast heeft Merin volop internationale ambities. Sinds medio 2017 groeit Merin ook over de grens met het Canadese beursgenoteerde bedrijf Dream Global waarvoor we exclusief werken.

Bij Merin vinden wij jouw ontwikkeling erg belangrijk. We bieden je dan ook alle ruimte voor ambitie en ideeën. Een leuke werkplek brengt plezier en wij geloven dat als je het naar je zin hebt je beter kunt werken, je meer succes hebt en betere ideeën hebt.

‘Wij willen plekken creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn’

Werken bij Merin?
Werken bij Merin betekent dat je medeverantwoordelijk bent voor het realiseren van het optimale huurgenot van onze huurders. Alles wat we doen, doen we om het de huurders en gasten in onze gebouwen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Hoe doe je dat? Samen met je collega’s streef je naar het beste resultaat. Je denkt niet in standaardoplossingen, want die bestaan niet. Elke situatie is anders, elk gebouw is anders en elke huurder is anders. De klanttevredenheid staat voorop en daarvoor gaan we zo ver als nodig is. Samen met onze huurders en adviseurs bouwen wij aan een toekomst waarbij wordt gekeken naar inventieve oplossingen voor elke huisvestingswens.

Werkzaamheden van de werkstudent Finance
Als werkstudent Finance ga je voornamelijk de Business Analyst en de Business Controllers ondersteunen. Je helpt bij het opzetten en uitvoeren van diverse analyses, bouwen van modellen en voorbereiden van presentaties. Zo verschaf je, samen met het team, belangrijke inzichten aan iedere laag van de organisatie. We dagen je uit om zelf na te denken en met creatieve ideeën te komen, zo haal je het meeste uit je werkstudentschap!

Het team
Je komt te werken in ons Finance team bestaande uit een Business Analyst en twee Business Controllers. Samen met de andere teams streven we er naar het beste en leukste vastgoedbedrijf van Nederland te zijn.

Jouw profiel

 • Je beschikt over WO denkniveau en hebt affiniteit met cijfers
 • Je hebt interesse in zowel het beheer als het beleggen in vastgoed
 • Je vindt het leuk om mensen te helpen
 • Je bent proactief
 • Je bent probleemoplossend ingesteld
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig
 • Je hebt een onafhankelijk denkvermogen
 • Je bent een plezierig mens om mee te werken

Wat bieden wij?

 • Een leuke informele werksfeer
 • Een leerzame functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • Dagelijks een heerlijk verse lunch, een borrel op z’n tijd en niet te vergeten onze kwartaalmeetings die buiten kantoor plaatsvinden op toffe locaties

Contact
Zie jij jezelf al werken bij Merin? Stuur dan je motivatie en CV naar Martijn.Vink@merin.nl.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Martijn Vink via telefoonnummer 0800 8644 683.