Ben je op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam en omgeving? 

Amsterdam is dé kantorenstad van Nederland, gelegen in de Randstad. Als één van de G5 steden, kan je hier regelmatig spreken van schaarste op de kantorenmarkt en is het nog niet zo eenvoudig een passende kantoorruimte te vinden. Merin heeft mogelijk passende kantoorruimte voor je beschikbaar, met haar diverse kantoorruimte in Amsterdam, maar ook in het nabij gelegen Hoofddorp en Schiphol-Rijk. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele aanbod kantoorruimtes van Merin in Amsterdam en omgeving voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Waarom je je als bedrijf wil vestigen in Amsterdam

Onder andere Amsterdam Zuidoost ontwikkelt zich tot een zeer interessant gebied. We hebben hier diverse kantoorgebouwen, zoals Friedman, de Keynes Club, Apollo en The Yard. Allemaal kantoorgebouwen die we de zogenoemde boetiekkantoren noemen, uitgerust met een goed restaurant, mooie vergaderruimtes en soms een fitness ruimte. Hier in onze boetiekkantoren kan je werken afwisselen met ontspanning. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke, gezonde lunch tussen je werk door, bereid door de beste cateraars. In een kantoorruimte in Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, werk je met plezier. We leiden je graag rond in een van onze kantoorgebouwen.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in Amsterdam en heeft een ruime portefeuille met kantoorgebouwen in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful."

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandOverijsselLimburgUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews