Waarom een kantoorruimte huren in de provincie Noord-Holland

Je kiest met Noord-Holland voor zekerheid met een stabiele economie. Duurzaamheid is voor deze levendige provincie een belangrijk aspect. In de provincie Noord-Holland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Amsterdam en Hoofddorp . Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Neem bijv. een kijkje bij onze onlangs verbouwde gebouw Spica in Hoofddorp of bij het prachtige boetiekkantoor Johhny River in Amsterdam, waar je bij beide geniet van een heerlijke lunch, gebruik kan maken van de geweldige vergaderruimtes en een goed kopje koffie drinkt gezet door onze barista's. 

Onder de rook van Amsterdam is het uitstekend ondernemen in zowel Hoofddorp als Schiphol-Rijk, waar in de directe omgeving verschillende (inter)nationale ondernemingen gevestigd zijn. Met Smart Office in onder andere de kantoorgebouwen Friedman, Spica en Polaris huur je kleine kant-en-klare  kantoorunits voor een all-in huurprijs. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten een contract samen.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We create offices where people can be happy, healthy and successful"

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Bekijk ook ons aanbod in: 

Of lees onze blogs over:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews