Ferring verlengt huurovereenkomst met Merin voor 945 m2 in Polaris in Hoofddorp

Zittend huurder Ferring verlengt de huurovereenkomst voor in totaal 945 m2 kantoorruimte in gebouw Polaris aan de Polarisavenue 130-148 te Hoofddorp. Na deze transactie zijn er nog diverse kantoorruimtes te huur in het gebouw. Polaris is een Merin boetiekkantoor, voorzien van faciliteiten als koffiebar, restaurant, vergaderruimtes en flexwerkplekken.

Ferring is een biofarmaceutische organisatie gericht op onderzoek, ontwikkeling en innovatie van geneesmiddelen. Hun deskundigheid richt zich op het ontdekken, ontwikkelen en op de markt brengen van geneesmiddelen voor de volgende aandachtsgebieden: ongewilde kinderloosheid, veilig bevallen, gastro-intestinale aandoeningen, groeistoornissen, bedplassen en prostaatkanker.

Na deze transactie is er nog 1.233 m2 kantoorruimte beschikbaar in dit boetiekkantoor, vanaf 87 m2.

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews