Merin creëert samen met RVB en adviseurs een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving
Een goede samenwerking is key voor Merin. Samen met huurder het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) en adviseurs is het huidige kantoorgebouw aan de Sint Jacobsstraat 16 in Utrecht omgetoverd tot een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving. Samen zoeken wij naar inventieve oplossingen voor elke huisvestingswens, want samen kom je tot het beste resultaat.

stjacobstraat16_utrecht_20190319-website-500x333-500x333.jpg

Samenwerking en teamgevoel
In gesprek met Projectmanager Maarten Guelen  en Jan Grootswagers, Senior Adviseur Inkoop Vastgoed  van het RVB, komt de open en eerlijke samenwerking tussen alle betrokken partijen duidelijk naar voren. Elkaar scherp houden gedurende het proces , goede afspraken maken en de bereidheid van iedereen om volle verantwoordelijkheid te dragen, bleken de sleutel tot succes. Dankzij deze werkwijze ontstond een teamgevoel. Dat maakte het werken voor iedereen gemakkelijker.

Gelukkig, gezond en succesvol
Het RVB had een duidelijke wens op het gebied van duurzaamheid, een energieneutrale gebouwde omgeving in 2050.  Het gebouw moest dan ook een flinke upgrade krijgen. Merin streeft naar tevreden klanten. Door met het RVB om de tafel te zitten en te investeren in het gebouw, bleek de realisatie mogelijk van de gezamenlijke wens om te verduurzamen. Hiermee geven wij invulling aan onze ambitie om communities te creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Het volledige interview is te lezen op de website van het Rijksvastgoedbedrijf:
Hoe 2 opdrachtgevers en 3 aannemers van 1 bouwplaats een succes maken

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews