Merin roept Stonecold uit tot leverancier van het jaar 2019
Nog net voor de vakantieperiode van start ging, heeft Merin met trots Stonecold uitgeroepen tot leverancier van het jaar 2019. Tijdens de jaarlijkse Winter BBQ bij Stonecold in Woerden nam Arjan Stouthart samen met zijn collega’s de felicitaties van Merin in ontvangst.

Merin_leverancier_van_het_jaar_.jpg award.jpg

Intensieve samenwerking
Stonecold is de werktuigbouwkundig installateur in de regio Amsterdam, Rotterdam en Haaglanden waar Merin al 5 jaar een intensieve samenwerking mee koestert. Stonecold denkt mee, is proactief en handelt snel. Voor Merin is dit een partner waar op gebouwd kan worden. Voor Stonecold is een prachtige, houten award gemaakt, die tevens ook goed in onze duurzame gedachte past.

De huurders van Merin zijn erg tevreden over dienstverlening, de monteurs en hun werk. Dit bleek ook uit het Net Promoter Score (NPS) onderzoek van Merin, uitgevoerd na afhandeling van een melding. Dit uitte zich in een geweldige NPS score van +24.

Met plezier naar het werk
Samen met adviseurs, leveranciers en klanten creëert Merin een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving in ruim 100 gebouwen in heel Nederland. Merin doet zelf het beheer, waardoor we toegankelijk, oplossingsgericht en snel zijn met service als sterk punt. Zo realiseert Merin werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

“Stonecold is een pro-actieve partij die zich onderscheidt door haar service en innovatieve benadering”, aldus Jelle Bader van Merin.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews