Merin verhuurt ruim 600 m2 kantoor aan Stichting Jeugdbescherming Gelderland in Apeldoorn

Huurder Stichting Jeugdbescherming Gelderland zal meerjarig 616 m2 kantoorruimte en 18 parkeerplaatsen huren op adres Laan van Malkenschoten 40 in Apeldoorn. Dit gebouw genaamd Sequoia is met de komst van deze nieuwe huurder volledig verhuurd.

Stichting Jeugdbescherming Gelderland zet zich in voor kinderen en jongeren – en de gezinnen waarvan zij deel uitmaken – met als doel hun een veilige ontwikkeling te geven. Zij hebben gekozen voor gebouw Sequoia vanwege de hoge kwaliteit van de kantoorruimte in combinatie met de bereikbaarheid en goede parkeervoorzieningen. Per 1 januari 2023 zullen zij intrek nemen in het gebouw, dat met hun komst volledig bezet is.

Sequoia is gelegen op kantorenpark Fizzionparc, waar ook boetiekkantoor Oak Building gevestigd is. Hier heeft Merin nog enkele kantoorruimtes beschikbaar.

Merin is in deze transactie begeleid door CBRE. Stichting Jeugdbescherming Gelderland is begeleid door Thoma Post Bedrijfsmakelaars.​​​​

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews