Merin verlengt huurovereenkomst met CED aan de Rietbaan 40-42 in Capelle aan den IJssel 

Merin en CED zijn een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen voor 4.184 m² kantoorruimte aan de Rietbaan 40-42 te Capelle aan den IJssel. Daarbij breidt CED uit met ingang van 1 januari 2021 met een extra verdieping van 570 m² welke na renovatie betrokken zal worden.

CED is een full-service dienstverlener en waardespecialist die klanten helpt met het beschermen en behouden van bezit, mobiliteit en vitaliteit. De locatie sluit goed aan op de wensen van CED. Daarbij is het kantoorgebouw goed bereikbaar en biedt een uitstekende zichtlocatie door de ligging pal aan de A20. In totaal huurt CED 4.829 m2, verdeeld over twee bouwdelen. Na deze verlenging en uitbreiding is er nog 1.710 m2 beschikbaar in het gebouw.

Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn. De verlenging van de huurovereenkomst en de renovatie dragen bij aan een verdere optimalisatie van de portefeuille. ​​​​

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews