Merin verlengt huurovereenkomst van 2.385 m2 met The Office Operators in Amsterdam

Merin en The Office Operators, onderdeel van ‘s werelds grootste aanbieder van flexwerkplekken IWG, hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de huurovereenkomst van 2.385 m2 kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost. Dit gebied wordt de komende jaren getransformeerd naar een mixed-used gebied waar wonen, werken en ontspannen samenkomen. 

The Office Operators huurt naast 2.385 m2 kantoorruimte, 26 parkeerplaatsen in gebouw Vogelstruys aan de Hullenbergweg 278-308. 

Annelou de Groot, Regional Director Partnership Growth bij IWG Group: “Amsterdam Zuidoost is een fantastisch gebied dat zich de komende jaren verder gaat ontwikkelen als mixed-used gebied. Ik ben dan ook erg blij dat we met Merin de langjarige samenwerking voortzetten waardoor we met vijf verschillende flexkantoren in dit stadsdeel elke klant goed kunnen bedienen.”

The Office Operators is een van de merken van IWG en biedt een breed scala aan kantoor- en vergaderoplossingen aan om organisaties in elke fase van dienst te kunnen zijn. Kantoorgebouw Vogelstruys past goed bij The Office Operators vanwege haar ligging in Amsterdam Zuidoost, een belangrijke vestigingslocatie is voor het bedienen van hun klanten.

Over The Office Operators
Met The Office Operators geloven wij dat kantoorruimte meer is dan alleen een ruimte om in te werken. Als organisatie proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van facilitaire en operationele zaken.

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews