Ondertekening Letter of Intent Zoetermeer: de gezondste stadswijk van de Randstad

Op 5 februari 2020 tekenden de Gemeente Zoetermeer en zeven private eigenaren, waaronder Merin, de Letter of Intent voor de ontwikkeling van de gezondste stadswijk van de Randstad: Entree. Dit speciale moment vormt een belangrijke mijlpaal in de herontwikkeling van het gebied aan de A12, de Mandelabrug en weerszijden van de Afrikaweg.

Entree Zoetermeer.jpg

De nieuwe stadswijk Entree wordt de gezondste stadswijk van de Randstad en het unieke karakter van de gasloze en energieneutrale wijk is erop gericht om mensen buiten te laten zijn en te laten bewegen. De groene omgeving van parken, groene daken en gevels en de lokale productie van fruit en groenten hebben een positief effect op de gezondheid en leefbaarheid. Een belangrijk kenmerk hiervan is de mix van functies: wonen, werken en voorzieningen zoals winkeltjes en barretjes, multifunctioneel gebruik van gebouwen en openbaar gebied, woningen voor verschillende doelgroepen en een aantrekkelijke en een zeer gevarieerd gebouwde omgeving en openbare ruimte.

Lees hier meer over wat de Gemeente Zoetermeer hierover vertelt en blijf op de hoogte via de Entree Zoetermeer LinkedIn.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews