Amsterdam - Apollo office space kantoorruimte

Herikerbergweg 1-35

Amsterdam

0 m²

€ 210,-/m²


Herikerbergweg 1-35
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 0 m²
Vanaf 278 m²
Parkeerplaatsen € 2.250 per jaar
Huurprijs € 210,-/m²

Werken op een topplek in Amsterdam

Het kantoorgebouw Apollo ligt in Amsterdam Zuidoost aan de Herikerbergweg 1-35 en is een van de negen gebouwen van het Plaza ArenA complex. Het heeft een groen energielabel, ruime vloeren, een terras, een parkeergarage en op de begane grond bevind zich een restaurant. Tevens zijn er catering mogelijkheden in Apollo aanwezig.

In de nabije omgeving bevinden zich de Ikea, Ziggo Dome, Afas Live, Amsterdam Arena en winkelcentrum de  Amsterdamse Poort.

Ruim en licht

Het gebouw is ruim en licht opgezet met verschillende vergaderruimtes en grote ruimtes voor algemeen gebruik. Elke vloer biedt u uitstekende mogelijkheden voor het creëren van een eigen identiteit met uw organisatie.

Beschikbaarheid

Per 1 januari komt er 278m2 kantoorruimte beschikbaar in Apollo. Verder is er geen kantoorruimte beschikbaar in dit object. Wel kan Merin in de nabije omgeving in Amsterdam Zuidoost kantoorruimte aanbieden op de Hogehilweg 4. Het kantoorgebouw Friedman ligt schuin tegenover het gebouw Keynes Club aan de Hogehilweg 8. De Keynes Club is een boetiekkantoor van Merin. Daar hebben wij nog 721m2 beschikbaar.

Laat je inspireren

Bekijk de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Royale entree met receptie
  • Vergaderruimtes
  • Restaurant
  • Groen energielabel
  • Parkeergarage

Kaart

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging tussen de knooppunten van de A1 en de A2, de Ringweg A10 en de A9 is het kantoorgebouw Apollo goed bereikbaar.

Ook met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar via het metro -en treinstation Amsterdam Bijlmer, dat op 5 minuten loopafstand ligt. Om de hoek stoppen verschillende bussen met goede verbindingen naar Schiphol en Haarlem.

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl