Hoofddorp Aquarius Sirusdreef voorkant

Siriusdreef 10-20

Hoofddorp

0 m²

€ 170,-/m²


Siriusdreef 10-20
Hoofddorp

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 0 m²
Vanaf
Parkeerplaatsen
Huurprijs € 170,-/m²

Comfortabel werken in Hoofddorp

Het kantoorgebouw Aquarius ligt op kantorenpark Beukenhorst-Oost. In het representatieve Aquarius gebouw is het comfortabel werken. Met een strategische ligging tussen de A4/A5 en de Kruisweg en het station van Hoofddorp op loopafstand, is dit een perfecte plek om te ondernemen.

Ook zijn er in de omgeving diverse hotels gevestigd zoals het Hyatt Place Amsterdan Airport Hotel en NH Amsterdam Airport Hotel.

Huurder YoungCapital

Momenteel is Aquarius volledig verhuurd. Huurder YoungCapital, de snelst groeiende uitzender van Nederland, heeft hier het hoofdkantoor gevestigd. Ook is de YoungCapital Academy gevestigd in Aquarius.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er geen beschikbaarheid in Aquarius. Wel kan Merin kantoorruimte aanbieden in het nabij gelegen kantoorgebouw Polaris, eveneens in Hoofddorp. Hier zijn kant-en-klare Smart Office kantoorunits beschikbaar, beginnend vanaf 2 werkplekken.

Neem geheel vrijblijvend contact op via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276. Wij helpen u graag verder.

Merin inspiratieboek

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Parkeerfaciliteiten
  • Zeer strategische ligging
  • Representatieve entree
  • Terras
  • Lift

Kaart

Bereikbaarheid

Met de auto is kantoorgebouw Aquarius zeer goed bereikbaar door de ligging direct langs de A4 (Amsterdam-Den Haag) en A5 (Haarlem-Hoofddorp) en de A9 (Alkmaar). Luchthaven Schiphol bevindt zich op slechts 10 minuten rijafstand.

Ook met het openbaar vervoer is Aquarius uitstekend bereikbaar. Het NS Station Hoofddorp ligt op enkele minuten lopen en een bushalte met diverse busverbindingen ligt vrijwel direct voor het gebouw. Buslijn 300 zorgt voor een snelle verbinding tussen Haarlem, Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam Bijlmer Arena.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Haaglanden


aanvraag@merin.nl