Waarom een kantoorruimte huren in de provincie Noord-Brabant?

Je kiest met een kantoorruimte in Noord-Brabant voor innovatie en rust. In tegenstelling tot de Randstad zijn de belangrijkste wegen niet constant dichtgeslibd, waardoor zowel je eigen vervoer als de transport van uw goederen vlekkeloos verloopt. In de provincie Noord-Brabant bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Breda, Den Bosch en Eindhoven. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Zo is het gebouw Fellenoord 200 recht aan station Eindhoven zeker een bezoekje waard, wegens de veelzijdigheid aan kantoorruimte met zowel Smart Office kantoorunits als reguliere ruimtes. Ook in Den Bosch kan Merin voor elk type ondernemer een geschikte ruimte aanbieden. Ben je al bekend met BLAUW? De Blauw gebouwen bevinden zich op een campus, met enkele gedeelde faciliteiten als een restaurant. De mogelijkheden variëren van het huren van een losse ruimte tot een volledige vleugel of verdieping. Merin denkt graag met je mee zodat de bedrijfsruimte naadloos aansluit op jullie organisatie.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een kantoorgebouw in de provincie Noord-Brabant?

Noord-Brabant staat voor innovatie. Het doel van deze provincie is om in de top 5 van meest innovatieve regio’s van Europa te komen. Dit wordt verwezenlijkt door een intensieve samenwerking tussen de onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Daarnaast wil Noord-Brabant de provincie aantrekkelijk houden voor bedrijven door een goed vestigingsbeleid en aantrekkelijke ruimte en ontwikkeling.

De zeer gunstige geografische positie van Noord-Brabant zorgt ervoor dat ondernemers in deze provincie profiteren van zowel de havens in Rotterdam en Antwerpen als de bedrijvigheid in de Randstad en Duitsland. Hierdoor is Noord-Brabant een zeer interessante provincie voor bedrijven om zich te vestigen.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in Noord-Brabant en heeft ook een ruime portefeuille met gebouwen door heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful."

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: RandstadGelderlandOverijsselLimburgUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews