Waarom een kantoorruimte huren in de provincie Noord-Brabant?

Je kiest met een kantoorruimte in Noord-Brabant voor innovatie en rust. In tegenstelling tot de Randstad zijn de belangrijkste wegen niet constant dichtgeslibd, waardoor zowel je eigen vervoer als de transport van uw goederen vlekkeloos verloopt. In de provincie Noord-Brabant bieden wij kantoorruimte aan in Eindhoven. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Zo is het gebouw Fellenoord 200 recht aan station Eindhoven zeker een bezoekje waard, wegens de veelzijdigheid aan kantoorruimte met zowel Smart Office kantoorunits als reguliere ruimtes. Ook in Den Bosch kan Merin voor elk type ondernemer een geschikte ruimte aanbieden.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een kantoorgebouw in de provincie Noord-Brabant?

Noord-Brabant staat voor innovatie. Het doel van deze provincie is om in de top 5 van meest innovatieve regio’s van Europa te komen. Dit wordt verwezenlijkt door een intensieve samenwerking tussen de onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Daarnaast wil Noord-Brabant de provincie aantrekkelijk houden voor bedrijven door een goed vestigingsbeleid en aantrekkelijke ruimte en ontwikkeling.

De zeer gunstige geografische positie van Noord-Brabant zorgt ervoor dat ondernemers in deze provincie profiteren van zowel de havens in Rotterdam en Antwerpen als de bedrijvigheid in de Randstad en Duitsland. Hierdoor is Noord-Brabant een zeer interessante provincie voor bedrijven om zich te vestigen.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We create offices where people can be happy, healthy and successful"

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland.

Bekijk ook ons aanbod in: 

Of lees onze blogs over:

 

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews