Merin haalt bijna €5.000 op voor goede doel Movember!

De afgelopen maand heeft Merin meegedaan aan Movember, een evenement om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. We besloten om samen als bedrijf mee te bouwen aan de Blue Ribbon community. Een ludieke actie met een goede moraal die past bij Merin waar saamhorigheid, plezier en goed doen voor een ander in ons DNA zit! Los van de leuke plaatjes die deze actie heeft opgeleverd, heeft het een goed gevoel gegeven in deze tijd iets voor een ander te doen. 

Voor elke foto van een snor heeft Merin maarliefst €100 gedoneerd aan dit goede doel. Daarom heeft Merin zowel mannen als vrouwen (Mo Bro's en Mo Sista's) aangemoedigd een snor te laten staan (voor de dames een opplak snor of een andere vorm van creativiteit). Ook aan sportiviteit ontbrak het niet, voor iedere collega die in de maand november 60 km heeft gewandeld of hardgelopen werd ook €100 gedoneerd. Door de collega's zelf werd ook nog geld gedoneerd. Merin is hiermee op een donatie van maar liefst €4.950 uitgekomen! We danken iedereen enorm voor de inzet en bijdrage. Wat een mooi initiatief! 

Movember.JPG

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews