Merin verlengt huurovereenkomst van 1.974 m2 met Humanity Hub in Den Haag

Huurder Humanity Hub huurt langjarig 1.974 m2 kantoorruimte in gebouw Sirius aan de Fluwelen Burgwal 58. Dit kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Den Haag en is volledig verhuurd. In de ruimte van Humanity Hub zal verduurzaming plaatsvinden door het aanbrengen van LED verlichting.

Humanity Hub is een non-for-profit stichting die het Haagse ecosysteem steunt en versterkt met als doel een vredige wereld. Zij zorgen voor samenwerkingen tussen verschillende partijen voor een internationale impact. In hun kantoor aan de Fluwelen Burgwal kunnen hun professionals werken, verbinden en evenementen organiseren. Deze locatie past goed bij Humanity Hub vanwege hun activiteiten in Den Haag en de perfecte centrum locatie. Na deze transactie is het gebouw volledig en langjarig verhuurd.

Huurder Humanity Hub is in deze transactie begeleid door Redept.​​​​​

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews