Merin monitort watergebruik met Smartvatten
Elektra, gas en warmte worden veelal gemonitord door slimme meters binnen Merin. In dat rijtje hoort uiteraard ook water. Merin heeft met die reden al haar vastgoed voorzien van slimme watermeters van Smartvatten.

Smartvatten.jpg

Deze slimme watermeters van Smartvatten maken foto’s van de meterstanden. Vervolgens worden deze meterstanden doorgestuurd naar het dashboard van Smartvatten, waar de technisch verantwoordelijke van het kantoorgebouw (Property Manager) inzicht heeft in zijn of haar portefeuille. De voordelen van deze slimme watermeter zijn dat er enerzijds geen fouten gemaakt kunnen worden bij het opnemen van de meterstanden en dat er anderzijds veel tijd bespaard wordt doordat er niet langer persoonlijk meterstanden opgenomen hoeven worden. 

Naast het juist opnemen van de waterstanden en het besparen van tijd, is het systeem ook in staat om lekkages te ontdekken. Deze lekkages worden aan de hand van automatische meldingen gerapporteerd. Hiermee krijgen we bij Merin sneller inzicht waar er lekkages zijn en kan eventuele verdere schade worden voorkomen.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews