Merin verhuurt 1.700 m² in boetiekkantoor Johnny River in Amsterdam

Merin verwelkomt nieuwe huurders Energie in Huis en Projective Group en verlengt het huurcontract met zittende huurder Quby in boetiekkantoor Johnny River in Amsterdam Overamstel. Dit boetiekkantoor met vergaderruimtes, restaurant en koffiebar is erg populair en de afgelopen jaren is dit gebouw volledig verhuurd geweest. Met deze transacties verhuurt Merin totaal ruim 1.700 m2.

Nieuwe huurder Energie in Huis verduurzaamt woningen en helpt klanten met een passend financieringsplan en subsidies. Energie in Huis biedt een totaaloplossing voor (hybride) warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en isolatie.

Daarnaast verwelkomt Merin huurder Projective Group in hun nieuwe kantoor. Projective Group is een ‘boutique’ adviesbureau dat zich richt op grote en complexe (business en IT) transformaties, digital (innovatie) en andere adviestrajecten en is exclusief gericht op de financiële sector. Projective Group heeft gekozen voor Johnny River als uitvalsbasis voor verdere groei en ambitie in de Nederlandse markt. Namens Merin is deze transactie tot stand gebracht door DRS Makelaars.

Tot slot verlengt zittende huurder Quby haar huurovereenkomst. Quby is onderdeel van  Eneco en is de ontwikkelaar van de Slimme Meter ‘Toon’.

Merin vertelt graag meer over de mogelijkheden in dit prachtige boetiekkantoor in Amsterdam. Meer weten over kantoorruimte huren in Amsterdam?

​​​​​​

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews