Merin verhuurt ca. 1.700 m2 in kantoorgebouw Spica in Hoofddorp

Merin heeft twee huurcontracten gesloten aan de Spicalaan 1-59. Huurders zijn Avega Netherlands B.V. en DSV Lead Logistics. Boetiekkantoor Spica is gelegen op kantorenpark Beukenhorst-Oost in Hoofddorp en is een jaar geleden volledig verbouwd.

 

Avega Netherlands B.V. is een onafhankelijke corporate service provider (boutique firm), die als missie heeft toegevoegde waarde te leveren aan cliënten doordat ervaren medewerkers kwalitatief hoogwaardige diensten verlenen. Zij huren 793 m2 kantoorruimte in Spica.

DSV Lead Logistics is een 4PL partij die op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau supply chains managed en verbetert voor zijn klanten. Zij huren 894 m2 kantoorruimte en hebben voor de Spicalaan van Merin gekozen omdat dit gebouw perfect aansluit bij hetgeen waar zij naar zochten: een perfecte combinatie van goede bereikbaarheid en kwaliteit gecombineerd met een competitieve prijs. Tijdens deze transactie werd Merin geadviseerd door Flexas.com.

Boetiekkantoor Spica is een jaar geleden volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Een restaurant, koffiebar, vergaderruimtes, loungeplekken en onderliggende parkeergarage. Er is nog kantoorruimte beschikbaar en ook zijn er bij Smart Office in dit gebouw nog meerdere flexibele kantoorruimtes te huur. Benieuwd naar wat we nog meer aanbieden in Hoofddorp of andere steden in de Randstad, bekijk dan onze pagina kantoorruimte in de Randstad.​​

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews