Aanbod

Werken met plezier werkt beter

14 gebouwen

Filter
Loading...

 

Ben je op zoek naar kantoorruimte in de Randstad? 

De Randstad is met ongeveer 8,2 miljoen inwoners het grootste stedelijke gebied van Nederland en omvat de vier grootste steden van Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) en hun omgeving. Deze vier steden zijn populaire kantorensteden en Amsterdam is dé kantorenstad van Nederland. In de Randstad kan je regelmatig spreken van schaarste op de kantorenmarkt en is het nog niet zo eenvoudig een passende kantoorruimte te vinden. Merin heeft mogelijk passende kantoorruimte voor je beschikbaar, met haar diverse kantoorruimte in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en omgeving. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele aanbod kantoorruimtes van Merin in de Randstad voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in. Bel 088-7620276 voor de mogelijkheden.

Waarom je je als bedrijf wil vestigen in de Randstad

In de Randstad liggen onder andere de grootste haven van Europa (Rotterdam) en het parlement zetelt in Den Haag. De populairste kantorenstad ligt in de Randstad, namelijk Amsterdam. De Randstad vormt voor veel bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplek voor hun bedrijf, omdat het hier als het ware gebeurt. Regelmatig zijn er enorme terkoten aan kantoorruimte in de Randstad. Hoogwaardige kantoorruimte is soms beperkt beschikbaar. 

Bij Merin ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige gebouwen in de Randstad en met haar ruime portefeuille aan kantoorgebouwen is er altijd kantoorruimte die voor jouw bedrijf past. Onder andere Amsterdam Zuidoost ontwikkelt zich tot een zeer interessant gebied. We hebben hier diverse kantoorgebouwen, zoals Friedman, de Keynes Club, Apollo en The Yard. Allemaal kantoorgebouwen die we de zogenoemde boetiekkantoren noemen, uitgerust met een goed restaurant, mooie vergaderruimtes en soms een fitness ruimte. Hier in onze boetiekkantoren kan je werken afwisselen met ontspanning. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke, gezonde lunch tussen je werk door, bereid door de beste cateraars. In een kantoorruimte van Merin in de Randstad werk je elke dag met plezier. We leiden je graag rond in een van onze kantoorgebouwen.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We create offices where people can be happy, healthy and successful"

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Bekijk ook ons aanbod in: 

Of lees onze blogs over:

 

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews