Sunweb Sports & Events huurt ca. 457 m2 van Merin in Zwolle
De sport-reisorganisatie Sunweb  Sports & Events huurt met ingang van 15 september 2019 circa 457 m2 en 10 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw van Merin aan de Aagje Dekenstraat 51 in Zwolle.

De huurovereenkomst is gesloten voor 5 jaar en is aangegaan om de groei van de organisatie te faciliteren. Sunweb Sports & Events is de vaste reispartner voor o.a. de KNVB, en NOC*NSF. De ruimte is turnkey aan ze opgeleverd. Het pand genaamd “Letters” ligt op een opvallende locatie aan de Ceintuurbaan en is voorzien van een representatieve entree en algemene ruimtes.

Merin platform: hoogstaande en duurzame gebouwen
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn, waarbij het streven is om leuke werkplekken te bieden waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken.

Het gebouw Aagje Dekenstraat is een van onze kantoorgebouwen in de provincie Overijssel. Benieuwd wat we hier nog meer aanbieden?

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews