Merin verhuurt 630 m2 aan kleertjes.com in Olympus in Hilversum 

Merin verwelkomt huurder kleertjes.com aan Olympia 1 in Hilversum. kleertjes.com huurt per 1 juni aanstaande 630 m2 kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in boetiekkantoor Olympus. Dit boetiekkantoor is enkele jaren geleden volledig verbouwd en uitgerust met faciliteiten zoals een restaurant en vergaderruimtes.

Huurder kleertjes.com is een webshop voor kinderkleding, onder meer bekend van The Voice Kids. Zij waren al gevestigd in Hilversum en het Merin boetiekkantoor Olympus in Hilversum voldeed dan ook perfect aan de behoefte van kleertjes.com. Dit kantoorgebouw is enkele jaren geleden volledig verbouwd tot het boetiekkantoor dat het nu is, inclusief recreatieruimten, hospitality, koffiebar en vergaderruimtes. Huurder kleertjes.com is een meerjarige overeenkomst met Merin aangegaan voor 630 m2 en 15 parkeerplaatsen.

Na deze transactie is er nog 3.000 m2 kantoorruimte beschikbaar in Olympus. Ook zijn er nog een aantal flexibele kantoorunits van Smart Office beschikbaar.

Namens Merin is deze transactie tot stand gebracht door Castanea Bedrijfsmakelaars.

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews