Lybrae Nederland huurt 851 m2 van Merin in Eindhoven

Huurder Lybrae Nederland huurt per Q1 2022 851 m2 kantoorruimte in boetiekkantoor Noordkaap in Eindhoven. Dit kantoorgebouw ligt aan de Anderlechtstraat 15, nabij de A50 en A2. Dit boetiekkantoor is uitgerust met een restaurant, diverse vergaderruimtes en koffiebar.

Lybrae en Omgevingsdienst Nederland vormen samen Lybrae Nederland. Lybrae Nederland is marktleider in een unieke combinatie van projectdetachering, advies en opleidingen binnen het fysieke- en juridische domein. Dit doen zij samen met professionals in de specialismen bouw, milieu, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Lybrae Nederland heeft voor gebouw Noordkaap gekozen vanwege de goede bereikbaarheid en de faciliteiten van Noordkaap, zoals het restaurant en vergaderruimtes. Ook de mogelijkheid om op één kantoorvloer te huren is voor Lybrae een doorslaggevende factor geweest.

Na deze transactie zijn er nog twee kantoorunits te huur in Noordkaap van 166 m2 en 179 m2.

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews