Merin verwelkomt YER in boetiekkantoor Crystal Building in Capelle a/d IJssel

YER huurt 964 m2 en 19 parkeerplaatsen in boetiekkantoor Crystal Building, gelegen aan de Rivium Boulevard 201-223 in Capelle a/d Ijssel. Dit gebouw ligt dichtbij Rotterdam en is uitgerust met een restaurant, skyroom met uitzicht op Rotterdam en ondergrondse parkeergarage.

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. YER heeft voor kantoorruimte in Crystal Building gekozen vanwege hun sterk groeiende organisatie en het bedienen van de regio Rotterdam vanuit deze plek. Na deze transactie is er nog verschillende kantoorruimte te huur in Crystal Building, al vanaf 128 m2.

Merin is in deze transactie begeleid door Briq Real Estate en YER is begeleid door 3Stone Real Estate.

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews