Merin verhuurt kantoorgebouw aan de Rotterdamseweg in Delft

Merin heeft recent twee transacties afgerond waardoor het kantoorgebouw aan de Rotterdamseweg 380 in Delft volledig en langjarig verhuurd is. Met zittende huurder en ict-dienstverlener OGD werd overeenstemming bereikt over verlenging van de overeenkomst voor 3.182 m2. Met offshore dienstverlener Ampelmann is overeenstemming bereikt over de huur van de resterende 1.847 m2.

OGD levert ict-diensten en heeft meer dan dertig jaar ervaring in het ontzorgen van haar klanten, het bouwen van toekomstbestendige IT-omgevingen en het ontwikkelen van nieuwe en hernieuwde businessapplicaties. OGD is sinds 2014 met haar hoofdkantoor gevestigd op de Rotterdamseweg 380 in Delft.

Ampelmann is een Nederlandse offshore dienstverlener uit Delft, bekend van hun walk-to-work gangway systemen. Ampelmann is ontstaan in 2008 en heeft wereldwijd 11 kantoren, waaronder het hoofdkantoor in Delft.

Merin zal het gebouw de komende maanden renoveren, er wordt in overleg met de huurders geïnvesteerd in de kwaliteit van de algemene ruimte, duurzaamheid en comfort. Zo zal onder andere de klimaatinstallatie worden vernieuwd en zullen er zonnepanelen worden geplaatst. Het energielabel verbetert hierdoor van C naar A. Merin zal in overleg met Ampelmann de kantoorruimte turnkey opleveren.

Merin is bij de transactie met OGD ict-diensten begeleid door New NRG Real Estate. OGD ICT-diensten is gedurende de transactie begeleid door MYSS.

​​​​​​

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews