War Child verlengt huurovereenkomst met Merin in Amsterdam

War Child heeft de huurovereenkomst voor 687 m2 kantoorruimte op de 2e etage meerjarig verlengd. Het kantoorgebouw van Merin ligt aan de Helmholtzstraat 61-63 in Amsterdam Oost, in het hart van Watergraafsmeer in een levendig winkelcentrum.  

War Child werkt aan het versterken van de veerkracht en het welzijn van honderdduizenden kinderen in oorlog, door speciale interventies voor deze kinderen, hun ouders en gemeenschappen. De hulporganisatie biedt relevante psychosociale ondersteuning, bescherming en onderwijs, en – als de situatie daar om vraagt - humanitaire noodhulp. De programma’s staan in het teken van creatieve activiteiten, sport en spel en zijn uitvoerig getest én effectief bewezen. Zo helpt War Child kinderen hun nare ervaringen verwerken en weer vertrouwen te krijgen in zichzelf en anderen. 

Na deze verlenging is er nog 1.924 m2 kantoorruimte te huur. Merin is voornemens om de algemene ruimte grootschalig te gaan verbouwen en het gebouw te verduurzamen.

NL Real Estate heeft War Child begeleid in deze transactie.​​​​​​

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews