Vijf keer BREEAM-Excellent certificering voor Merin

Afgelopen dinsdag mochten wij 17 BREEAM-certificaten van de DGBC in ontvangst nemen. Met trots kunnen wij mededelen dat 11 van de Merin panden nu over een BREEAM ‘good’ certificaat beschikken en één over een ‘very good’ certificaat.  Daarnaast hebben maar liefst 5 van onze assets een BREEAM ‘excellent’ score behaald. Om dit mooie nieuws te vieren hebben wij samen met CFP, onze partner op het gebied van duurzaamheid, geproost met een glas champagne.

De Building Research Establishment Environmental Assessment Method, oftewel: BREEAM, is een internationaal erkende duurzaamheidsstandaard die een objectieve meting van de duurzaamheid van gebouwen biedt. De experts van CFP hebben hiervoor een nulmeting van onze gebouwen opgesteld en ons op basis daarvan geadviseerd welke maatregelen wij zouden moeten nemen om het potentieel op het gebied van duurzaamheid van onze assets optimaal te benutten. Het afgelopen jaar hebben Merin en CFP intensief samengewerkt om de benodigde maatregelen uit te laten voeren - met als resultaat de 17 kersvers uitgereikte BREEAM-certificaten.

Hoe meer een pand voldoet aan de volgens BREEAM gestelde duurzaamheidscriteria, hoe hoger de BREEAM-score. Dat vijf van onze assets, te weten in Amsterdam; Apollo (Herikerbergweg 1-35), Gaudí (Herikerbergweg 288-300), Johnny River (Joan Muyskenweg 22), TW38 (Transformatorweg 38-72), en in Hoofddorp het gebouw Spica (Spicalaan 1-59), uiteindelijk de ‘excellent’ score hebben behaald, is een prachtige beloning voor iedereen die de afgelopen maanden aan dit project heeft meegewerkt en natuurlijk ook voor onze huurders! Merin zal de portefeuille nog verder verduurzamen in de nabije toekomst.

Mocht je meer willen weten over onze BREEAM-certificeringen of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar welke maatregelen er per pand zijn uitgevoerd? Dan kun je contact opnemen met Xanthe Bogers via xanthe.bogers@merin.nl.​​​​

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews