Boetiekkantoor Apollo krijgt een nieuw restaurant! 

Trots laten wij de nieuwe foto's van het verbouwde restaurant & werkcafé Apollo zien! 📸🎉 Hier heeft onze cateraar PDX Services B.V. hun primeur 'PDX aan tafel' toegepast, zijn de onbemande kassa's geïnstalleerd en de module 'Choose it' is uitgerold. In Apollo bestel je een heerlijk ontbijt, koffie, pastry's, lunch, borrel of diner van de menukaart via de QR bestelsite, vanaf je tafeltje in het werkcafé of buiten op het terras. Dat maakt je kantoordag echt prettig!

 

Apollo had een verouderd restaurant. Om te voldoen aan de trends en maatstaven van vandaag de dag, hebben we besloten dit restaurant groots te verbouwen. En het resultaat mag er zijn, we zijn er zelf ontzettend blij mee!

We organiseerden een opening voor de huurders die gebruik zullen gaan maken van dit prachtige restaurant. PDX Services is dan ook super enthousiast om op deze fijne locatie aan de slag te mogen gaan! Je kunt nu met 'PDX aan tafel' vanaf je tafeltje koffie, lunch, pastry's en borrelhapjes bestellen. Dus je wordt bediend en hoeft niet meer zelf op te staan en naar de balie te lopen. Ook op het terras kun je bediend worden, zodat je hier lekker kan borrelen, een werkoverleg kunt houden of nog even wat mailtjes weg te werken. We hopen je snel eens te zien bij Apollo! 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimte in dit gebouw Apollo in Amsterdam Zuidoost? We denken graag met je mee. Voor vrijblijvende informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met 088-7620276 of aanvraag@merin.nl

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews