CFP Green Buildings verkozen tot Merin Leverancier van het jaar 2021!

Ieder jaar roept Merin aan het einde van het jaar de ‘leverancier van het jaar’ uit. Dit is een bedrijf dat dat jaar stappen extra heeft gezet, uitzonderlijk heeft gepresteerd of zichzelf heeft onderscheiden op een bepaald vlak. Voor 2021 is leverancier CFP Green Buildings (CFP) uitgeroepen tot Merin leverancier van het jaar. Gefeliciteerd! CFP biedt consultancy op het gebied van energiebesparingsmogelijkheden in gebouwen, zo ook voor Merin. In 2021 hebben zij enorme stappen gezet voor de Merin portefeuille door onder andere energielabel verbeteringen van 16 gebouwen, waardoor momenteel alle gebouwen aan de minimale label C verplichting voldoen. Daarnaast hebben zij voor verschillende gebouwen een energiescan gemaakt, waarin concrete adviezen worden gegeven ten aanzien van energielabel verbeteringen.

 

Gebouwen verduurzamen
CFP heeft voor Merin tientallen energielabels opgemaakt. CFP onderscheidt zich door het geven van bruikbare adviezen die goed toepasbaar zijn in de praktijk. Daarbij wordt gekeken naar goed realiseerbare maatregelen die bovendien kostentechnisch vaak het meest voordelig zijn.

Bovendien kan Merin erop vertrouwen dat CFP haar werk zelfstandig en zonder hulp van derden uitvoert. Wij kunnen er altijd van op aan dat onze huurders geen overlast  ondervinden van de inspectie ten behoeve van de energielabels. De huurders en onze andere partners zijn enthousiast over de presentatie van de verschillende CFP collega’s die door onze gebouwen lopen.  

In 2023 alle kantoorgebouwen label C
Samen met CFP heeft Merin stappen gezet om te voldoen aan de verplichting vanuit de overheid om vóór 1 januari 2023 te voldoen aan de label C verplichting voor al haar kantoorvastgoed. En dit is al gelukt! Alle gebouwen voldoen aan de minimale label C verplichting of beter, dus ruim op tijd voor de deadline van de overheid. Hierin heeft CFP wederom een zeer nuttige rol in gespeeld. 

Samen met adviseurs, leveranciers en klanten creëert Merin een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving in boetiekkantoren in Nederland. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn. Merin creëert kantoren waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. CFP past goed binnen deze missie en weet hier als geen ander op voort te borduren. Daarom bedankt Merin hen nogmaals voor het afgelopen jaar en kijken we uit naar een verdere groei in de samenwerking!

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews