Circa 1.000 zonnepanelen geplaatst op zonnedak in Apeldoorn
Merin voorziet het dak aan de Wilmersdorf 32 in Apeldoorn van circa 1.000 zonnepanelen. De installatie is onderdeel van het grote zonnedakproject van Merin en Nuon, goed voor in totaal circa 33.000 zonnepanelen op Merin gebouwen.

Dak-Wilmersdorf-20-sept-2018-3-500x373.png

Zonnedak Wilmersdorf 32 Apeldoorn
De circa 1.000 zonnepanelen op het zonnedak aan de Wilmersdorf 32 in Apeldoorn hebben straks een vermogen van 252 kWp, waarmee het naar verwachting ongeveer 213.700 kWh kan opwekken. Dit is meer dan voldoende om in de eigen elektrabehoefte van het complex te voorzien. Eind november zal het zonnedak volledig operationeel zijn.

Merin zonnedakproject 2018/2019
De 33.000 zonnepanelen worden geplaatst op zeven gebouwen van Merin verspreid over het land en gaan 9 MW, te vergelijken met het jaarlijkse verbruik van 2600 huishoudens, aan stroom leveren. Dit is goed voor bijna 30 procent van al het elektraverbruik van Merin. Met dit project heeft Nuon in één keer meer zonnepanelen verkocht aan een zakelijke klant dan in heel 2017.

De uitrol van het grote zonnedakproject is in volle gang. Het eerste zonnedak op OAK Building in Apeldoorn aan de Apeldoornseweg 41 is inmiddels voltooid. Nog voor het eind van 2018 zijn er drie zonnedaken geïnstalleerd op gebouwen in Amsterdam, Utrecht en Capelle aan den IJssel. De overige daken volgen in 2019.

Merin duurzaamheidsambities
De duurzaamheidsambities van Merin richten zich op de wens om de impact van energieverbruik op het klimaat te verminderen. Het streven is om uiteindelijk alle energie die in Merin gebouwen wordt gebruikt, op te wekken via onze gebouwen. Lees ons duurzaamheidsnieuws voor wat we allemaal aan acties ondernemen. 

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews